pásmový filtr ADS pomocí spirálové cívky interdigC?

E

electronicman

Guest
Ahoj, já jsem návrh banpass filtru pomocí plošných prvků se soustředěnými parametry (spirála cívky a meziprstních kondenzátor) na 10GH.It je snadné s L, C v ADS koncentrovaný prvek, ale tento problém jsem narazil, když jsem se snažil převést soustředěný elemnt hodnoty z oridinary jeden planární soustředěnými prvek a spojit je simulace výsledky neodpovídají určen pásmovým filtrem (v přepočtu každý koncentrovaný L s spirála cívky a každý koncentrovaný C meziprstních kondenzátor). někdo řekl, že proto, že parazitní prvky uvnitř rovinné soustředěnými prvky. Jak mohu překonat parazitní prvek uvnitř soustředěnými prvky? Jak mohu navrhnout pásmovým filtrem pomocí spirálové cívky a kondenzátoru interdigitální? Co bych měl navrhnout můj elemnet efektivní hodnoty na jaké frekvenci? díky

v 10 GHz u můžete použít mikroproužcích, místo toho, soustředěnými prvky khouly

Ahoj electronicman I když u použití mikropáskové prvky tam r i parazitní prvky přijdou na obrázek. kolik missmatch ur dostat? Zkontrolujte propočty. Při použití u kondenzátoru, aby šířka čáry pásu malých a velkých, kdy u použití cívky, aby šířka čáry malého snížení vlivu parazitních prvků, doufám, že to pomůže Abhishekabs

Máte-li kandidát rozložení pro spirálu a nebo kondenzátor na reklamy, můžete použít Sonnet Lite k simulaci zařízení a dát model zpět do ADS. Myslím, že jsem viděl, že nejnovější verze Sonnet Lite má rozhraní pro ADS, takže můžete poslat komponentu Sonnet pro EM simulaci a získat rozložení komponent v roce reklamy s S-parametrů modelu a rozvržení se dívají podobný symbol schématu. Myslím si, že můžete vyladit geometrii v simulátoru Sonnet naladit prvek geometrie. Sonnet je náhradní schéma odsavače, které se hodí i obvod ekvivalentní PI-síť soustředěnými prvky. Někdy to pomůže vidět, jaké jsou vaše parazitární a ztráty vypadat. - Max

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back