[PŘESUNUTO] Nápověda k této Nováček .... Jak navrhnout rozložení PCB obvod ze staré desky pcb?

N

newbie123

Guest
Uznávaný pánové / bratři ... Mám velký zájem dělat DESIGN PCB z mé hry řadiče pcb desce, která je již zabudovanou s některými komponenty a drátů (a od toho, budu přizpůsobit jej s různými tlačítky) .... Věřím, že jeho 100% možné ... Prosíme, pomozte mi, jak na to ... Jsem velmi šťastný, že jsem našel tento údajný stránky ještě dnes ... Hledal jsem na něj tak dlouho a nyní nalezl zajímavé stránky .. Mimochodem, jsem velmi nový této pcb projektování .. Dokonce jsem ochoten darovat peníze, pokud někdo návrh uspořádání této desky pro mě ... pls Bros ... pomozte mi .. (Je darovat peníze k dispozici možnost tady?) Díky předem ... Obrázky z mé regulátoru ...

Můj Vážený pane, můžete peníze nekoupí nápovědy v edaboard! Já Hink členové budou rádi, aby vám pomohl bez peněz. Ale není schematický, ne obvod. Jen fotografie z herního ovladače!

Milý pane, můžete peníze nekoupí nápovědy v edaboard! Já Hink členové budou rádi, aby vám pomohl bez peněz. Ale není schematický, ne obvod. Jen fotografie z herního ovladače!
k brácho .. a já dont mít obvod / schéma .. takže je možné čerpat rozložení PCB tím, že vidí, že deska ... Myslím, že jeho možné .. ale jsem si jistý, brácho ..

Jeho možné, ale bude to trvat sakra hodně úsilí: je třeba vědět, zda DPS je použita vícevrstvá, součásti a připojení .... goodluck! [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post added at 08:56 ---------- Předchozí příspěvek byl v 08:51 --- ------- [/SIZE] [/COLOR] je to, co říkáte reverzní inženýrství

Jeho možné, ale bude to trvat pekelně to hodně úsilí: je třeba vědět, zda PCB ojeté is vícevrstvé, součásti a připojení .... goodluck! [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post added at 08:56 ---------- Předchozí příspěvek byl v 08:51 --- ------- [/SIZE] [/COLOR] je to, co říkáte reverzní inženýrství
k brácho .. může u pls podívat na obrázky a řekni mi něco ..

Váš jediný, kdo může zkontrolovat, protože to máte (já sotva vidět). Zkontrolujte Číslo produktu z větší vyhledávání IC ji na internetu. R-odpor, kondenzátor C D-diodové Zkontrolujte připojení. Nejdůležitější je specifikace PCB. Goodluck opět na vás.

Tyto hodnoty jsou velmi jasné, v tomto následujícím obrázku Bro ... Ic je SD758 3AC4 0136HAL 898838 ..

Proč chcete, aby se PCB pro komerční produkt, který již máte? To nedává smysl. Keith

Proč chcete, aby se PCB pro komerční produkt, který již máte se? To nedává smysl. Keith
jsem ochoten se učit PCB design a jít přizpůsobit regulátor s vlastní konfigurací tlačítek Bro .. byl velký zájem dělat výzkum v této .. jsem blázen do hraní ..

Navrhoval bych vám jen řezník stávající DPS přidat funkce, co chcete, aniž by se snažil znovu dělat PCB. Pokud se chcete dozvědět, PCB, začít s něčím jednoduchým, možná na jednostranném PCB s průchozím otvorem komponenty spíše než vícevrstvé PCB s compoennts TQFP. Keith.

Navrhoval bych vám jen řezník stávající DPS přidat funkce, co chcete, aniž by se snažil znovu do DPS. Pokud se chcete dozvědět, PCB, začít s něčím jednoduchým, možná na jednostranném PCB s průchozím otvorem komponenty spíše než vícevrstvé PCB s compoennts TQFP. Keith.
K pane .. což je nejjednodušší PCB Layout software pro nováček pane? Chtěl bych se naučit od základů ..

Všechny volné ty! Já používám Orla. K dispozici je free verze s omezením i když tam může být více plně funkční, bez nich kolem. Keith

může mi někdo říct, co to je ..
9950122582_TIME_1322338305886.jpg

Děkuji pane u .. [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post added at 02:57 ---------- Předchozí příspěvek byl v 02:38 ---------- [/SIZE] [/COLOR] jsem poznal, že FCB je tvořena buď Polyimid (PI), polyesteru (PET) nebo polytetrafluorethylen (PTFE) filmu .. který z nich je levnější, pane, a snímek nahoře je vyrobena z materiálu, který? [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post added at 03:59 ------- --- Předchozí příspěvek byl v 02:57 ---------- [/SIZE] [/COLOR] také nyní jsem se rozhodl udělat projekt Herní ovladače v mém pod absolvent kurzu ..

může někdo pls veď mě, jak přidat měděný povlak na polyesterové (PET) filmu ... tzn., protože stejně jako na snímku nahoře, já a moje frnds chci konstrukce a flexi DPS obvody pro mé práci na projektu pomocí polyesterový film .. Moje otázky jsou: * Musím si koupit polyesterový film sám a přidat mědi nátěr? nebo * Musím si koupit měděnou vrstvou polyesterového filmu? I cant moci najít na polyesterové fólie předběžně pokrytý mědí .. Může mi někdo pls veď mě, jak to udělat? Hlavní věc je, i třeba to v nižší cenu ...

může někdo pls veď mě, jak přidat měděný povlak na polyesterové (PET) filmu ... tzn., protože stejně jako na snímku nahoře, já a moje frnds chci konstrukce a flexi DPS obvody pro mé práci na projektu pomocí polyesterový film ..
To nemůžeš. Tento druh desek se provádí poměrně málo firem na světě. Oni jsou zatraceně drahé, a ještě více v malých množstvích. Flexibilní desky také třeba některé velmi zvláštní konstrukční úvahy. Samotný proces vyžaduje poměrně pokročilé technologie a drahé vybavení. Nemyslím si, že je šance, je proto doma. Návrh flexibilní PCB poměrně vysoké úrovni, ne na úrovni začátečník zaměstnání (bez urážky OFC.).

je to tak .. Ale já dont myslím, brácho .. laskavě jděte Thru odkaz [url = http://www.instructables.com/id/DIY-Flexible-Printed-Circuits/?ALLSTEPS] DIY flexibilní plošné spoje [/url], takže nějaké návrhy?

Desigining Flexis jak bylo uvedeno, není opravdu Začátečníci věci, ale musíte začít někde tak, začněte takto: [url = http://flexiblecircuittechnology.com/flex4/] Flexibilní okruh technologie, čtvrté vydání Joseph Fjelstad :: Home [ / url] další bod, mají 3D CAD systém, jako například SolidWorks pomáhá, takže si můžete navrhnout flex ve svém konečném postoji, pak se narovnejte navrhnout trasy atd. Většina používají plechové funkci 3d balíčku dosažení tohoto cíle. Pokud Ještě ses dostal 3D balíček, můžete papír výřezů pomoci. Získání drží materiálu v malých množstvích je snadné, pokud máte přátelské Flex výrobce utratíte spoustu peněz, s každým rokem, jinak e-bay. Bavte se a dejte nám vědět, jak se dostat dál.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back