Příkaz pro čtení a zápis na epromp 16f72

R

ryad_shabbir

Guest
Vážení na 16F84 můžu číst pomocí příkazu read_eeprom (adresa) a může psát pomocí write_eeprom (adresa, hodnota), může u prosím, sdělte mi velení 16f72 pro čtení a zápis dat.

Pokud používáte assembler potřebné informace a ukázkový kód, jsou v datasheetu - Oddíl 3. Keith.

Vlastně já jsem velmi nový v této oblasti. Vážení jalonso, já nevím, zda to má EEPROM, nebo ne, já jsem jen pomocí PIC IC 16f72. Vážení keith1200rs, jsem pomocí CCS pic C kompilátor. Bude to velká pomoc pro mě, jestli mám správný kód pro uložení dat, jak jsem to udělal na 16f84a pomocí kódu write_eeprom (adresa, hodnota), díky Ryad

Vážený jalonso, nevím, zda to má EEPROM, nebo ne, já jsem jen pomocí PIC IC 16f72.
Ahoj, PIC16F72 nemá vnitřní paměť EEPROM, kde si můžete ukládat data jako v 16F84A, takže si budete moci uložit data, pokud použijete 16F72 (pokud používáte externí paměť ...). 16F84A mikroprocesor má vnitřní paměť EEPROM, které lze použít k zápisu / čtení dat pomocí CCS funkce "write_eeprom" a "read_eeprom". Jak PIC16F72 nemá místo pro ukládání dat, budou tyto funkce CCS nic dělat ... Můžete odkazovat na následující tabulce od Microchip, vyberte jinou PIC16 rodinného mikrokontrolér s "EEPROM paměti dat": S pozdravem.

Vážení jalonso, děkuji moc. pro pěknou odpověď. Nyní mohu porozumět problému. Ještě jednou díky Ryad

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back