příliš příliš pomalé

S

shadoweek

Guest
nazdar,
můj problém s linux souvisí s Cadence ....simulace jsou příliš příliš pomalý ... i když nemám nic nainstalován na linux s výjimkou Cadence ...já mít 896 MB paměti RAM .....a můj procesor je P4 2,8 GHz ....moje swap disk 2 GBytes ....tak si myslím, že všechno, co má naprostou pravdu!

so, any help?

Mimochodem, myslím, že je příliš pomalý, i pro lehké simulace ...

Pokud vaše neohroženost je IDE jeden, pak si můžete otevřít režimu DMA pomocí hdparm. Může zrychlení počítače greately.For více informací, můžete si odkaz
http://wiki.debian.org/?LinuxSpeedup

could u řekněte nám přesně to, co dělá režimu DMA pro urychlení simulace, díky

DMA je režim Direct Memory Access.To umožňuje rychlejší přenos dat rychlostí mezi IDE řadiče pevného disku a hlavní systémové paměti.Zapnutí této funkce se může na urychlení simulace je hodně přístup k disku.
Nejlepší řešení jsem našel na pomalý disk subsystémy, je použití SCSI disky.

I jinde trpí rychlosti problém.

Jste si jisti, síťovou kartu, je již funguje dobře?

Zkuste zkontrolovat nastavení jádra.Jestliže používáte binární verzi poskytuje zařízení oblek, se snaží sestavit nový.

V klony RedHat sestavování nové optimalizované jádro používá k urychlení systému.Pomalejší přístup k disku, může být také jedním z problémů.Pokud máte disk pracuje s něčím níže UDMA 33 pokusí zlepšit to.

Může být jen zkuste použít jiný simulační programy?Například AVOSpice pod Linuxem pracuje velmi rychle a přesně.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back