předních univerzit v telecomm oddělení.

W

wajahat

Guest
Ahoj všichni, chci dělat MS v telekomunikačním podána. Chci vědět, jaké jsou předních univerzit v telecomm department.What jsou témata posledního výzkumu v tomto oddělení. Jakákoliv reakce v tomto ohledu by bylo užitečné. Díky wajahat.

Ahoj, to záleží v které zemi chcete sledovat vaše studium. Jen velmi málo univerzit, které jsou na jméno: Stanford University, MIT, Purdue University, Georgia Tech. , Uni of Texas v Austinu, a mnoho více v USA, a KTH, BTH, a když jdete do Finska a Francie existuje mnoho dobrých UNIS. Nebudu doporučovat UK některé důvody, pokud máte možnost jít hhave některé jiné části Evropy. V Austrálii, kde jsem v současné době, jsou Australské národní univerzitě, University of Sydney Technlogy, UNSW, Uni z Melbourne, Macquarie University, Monash univerzita je málo k názvu aong velkou moc. No oblasti studia závisí na vaší volbě, jak telecom je velmi ležela pole. Některé hlavní oblasti studia jsou bezdrátové komunikace, zpracování signálu, optické komunikace a mikrovlnné techniky a řídících systémů. Pak dále můžete určit jeden z tématu v těchto širokých oblastech studia. Doufám, že to pomůže, pokud potřebujete další pomoc v některé konkrétní zemi, dejte mi prosím vědět i může být schopen dát nějaké kontakty, Pokud potřebujete další pomoc, o australských univerzit, pak dejte mi vědět. Doufám, že vám vše nejlepší ve své akademické plány. BR, Arif Khan, prosím, stiskněte mi pomohl!

Ahoj, wajahat v Holandsku, Švédsku a německé mnoho U, že velmi dobře v telecomm oddělení taky.

Ahoj Bee, prosím, dont mysl jeho můj osobní názor, a když jsem vysvětlit, nyní zde na tomto fóru mých důvodů, pak další zbytečná diskuse začne, které jsem nechci. Takže prosím, žádný trestný čin a jeho úplně můj osobní názor, může někdo nesouhlasit a já respektuji jejich názory. Doufám, že jsem udělal můj názor. BR, Arif Khan

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back