překmitů a přesah nákladu LDO na přechodové odezvy

C

caosl

Guest
Ahoj, je možné vše, co mám navrhnout LDO bez vnějšího stablity náhrady capacitor.The být zajištěna tím, že kompenzuje to vnitřní, ale vzhledem k chybějící produkce velkého kondenzátoru, zatížení přechodové charakteristiky má velký překmitu a podkmitu, jak se jejich snížení . Všechny komentáře jsou welcome.Thanks. --- San

1> je dokument o zacházení tlumicí účinek, může u podívejte se na to ... ale to je "super těžký" pro mě, protože je třeba navrhovat zvláštní obvody na "řešení" tlumicí účinek ...... 2> Pokud není SZP, jak je to s aktuální průchod energie PMOS v konečné fázi? se u simulovat linka / zátěžová regulace formou 0um říct 100um? jsem přemýšlel, jestli je to možné Foy PMOS na "provoz", kdy je proud naprázdno získáno 3> Proč chcete pracovat bez kondenzátoru? Ve skutečnosti jsem tím na to .. ale může být nejsem tak dobrý / chytrý na obvodu, zdá se mi, že bez čepice. To je jen pro "výrobu papíru purpsoe ".... v reálném životě ..... může být, není to snadné Design pro Manacufacting DFM .................. ..... Vše je jen můj pocit na toto téma, pokud je anythings worng, plz opravit mě .....

Na Paley: šířka pásma je asi 500kHz ~ 1MHz. Chcete-li ee_cchac: 1.I nevím, jaký papír jste zmínil. 2.Indeed, stabilita světla zatížení a bez zatížení je obtížné zajistit. Vzhledem k rozsahu mé LDO je zatížení o 0,1 K Ohm ~ 100k Ohm, výstupní napětí 1,8 V, takže min proudové zatížení je 18uA.I musí zajistit, aby tato LDO je stabilní, pokud proudové zatížení je větší než 10uA určité volnosti. 3.V důvodů nepoužívá externí velký kondenzátor je, že LDO je plně integrován do čipu, bez použití PIN. Nula, která přiměla externími kondenzátory a to je ESR se nahrazuje vnitřní nulou. Ale když proudové zatížení je výrazně zvýší, ne kondenzátor, aby tento velký proud, vzniká tak velmi velký undershoot. naopak pro přestřelení. Problém je, jak k jejich snížení. Doufám, že více lidí ke vstupu do Diskuse.

témata: capacitor-Free CMOS Low-Dropout Regulator s tlumením-Factor-Control frekvenční kompenzace Více papíru o vnitřní nula / pole: Pole-Zero sledování frekvenční kompenzace pro Low Dropout Regulator jak papír od HKUST by u schopni najít v IEEE ~ ~ Doufám, že dám U právo asistent u ani nejsem dobrý v obvodu ... Mimochodem, kde se u pocházejí z (* Země / město *)? Jsem také pracuje na LDO s podobnými tématy jako vy, jsem příliš mladý na obvodu. Také jsem opravdu doufám, že to téma bude přitahovat více expert na pomoc nás ~ ~

ee_cchac: Přečetl jsem tyto dva dokumenty, hehe! Jsem z Číny, shanghai.i asi vy, se u?

Jsem HK AR, nyní má MSc ICDE @ hkust, dělá FYP na design LDO ..... haha ​​tak, přidáme olej, neustále v kontaktu ~ ~ doufám, více odborníků, bude nám pomáhat a čerstvé myšlenky ~ ~

Myslím, že 500kHz ~ 1MHz, je velmi malá. Jsem z Čcheng-tu, moje QQ je 95689136, v kontaktu, hehe

Obecně platí, že šířka pásma 1 MHz je dost ve většině design.Indeed LDO je, tím větší BW lepší, ale je velmi obtížné zajistit stabilitu pro existenci tří nízké frekvence tyče.

U musí přidat oddělení SZP. na výstupu ke zvýšení přechodové odezvy, tato čepice. by měla být v rozsahu hundered je Pico je (> 100pF), bude to, aby SZP. zodpovědný za suppling hiugh proud frekvence, ale to bude mít vliv na stabilitu, protože je nyní non-dominantní pól

safwatonline, nemám PIN použít, takže to sto Pico je kondenzátor ujme velkou plochu na čipu.

Já vím, ale to je normální, obvykle používají u on-chip oddělení čepice, mělo by to být OK v každém čipu můžete dát u oddělení v některé z volného prostoru na čipu

Musíte použít klidový proud posílení techniky pro zvyšování dostupné otočné proud při rychlých přechodových změny zatížení, plus zvýšené hromadné efekt spojení pro průchod tranzistor, který dále zlepšuje přechodné reakce LDO.

rychlá zpětná vazba přechodné snížení výstupní impedance

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back