přenos brány přepnout & SFDR trati & HOLD

W

wael_wael

Guest
hi každý subjekt,
Hodlám design přepínání kondenzátoru sledovat a držet, jsem dokončil design OTA a hodiny genrator.Chci design přepínače (přenos brána one) mohl někdo pomoci mých tím, ukaž mi digram designu a tom, jak simulovat to.že tomu tak bude užitečné pro mě.
být zavázán u tolik
Naposledy upravil wael_wael na 2 leden 2008 17:02, editovaný 1 krát v celkové

Ahoj,
Radši použít zaváděcí přepínače pro vstup přepínače vylepšit THD.Ale pro ostatní přepínače můžete použít přenosové brány.
Pro bootstrap spínače tento dokument Dessouky je užitečné:
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=685614 # 685614
Pro přenos brána přepínače této knize vám mohou pomoci:
Nízká spotřeba delta-sigma modulátoru pro aplikace ADSL v low-napětí CMOS technologii
od: Safi-Harb, M., Roberts, GW
Tento dokument je zde:
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=924527&highlight=power delta% 96sigma modulátor ADSL # 924527

Doufám, že to pomáhá!

být zavázán u tolik lidi, mám desined přenosové brány přejít, ale půjdu na design bootstrap jeden Doufám, že nepřijetí dlouho, jsem skutečně hledají vysokou SFDR.
jde o

Vážení přátelé, jsem použil přenos brány přepínače problém ve skutečnosti je SFDR, nemůžu přečíst výsledek, může u pomozte mi vědět, jak je to kaše, Fin je 10 MHz, FS = 50MHz
regds

Mimochodem musím poděkovat "naalald", ve skutečnosti noviny bylo velmi užitečné
A mám mnoho otázek o Bootstrapping SWITCH, například v knize z provozním napětím DIGITAL AUDIO, na obr. 7, jak navrhnout & simulovat CIRCUIT
Jde o
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Ahoj wael_wael,
Mohl byste vysvětlit výhody tohoto přepínače z hlediska rychlosti a spotřeby elektrické energie?

SA Wael_Wael,

Pokud váš fin 10MHz a fs = 50MHz jen FFT o pár stovek MHz.Místo, které vás zajímá, je velmi dolním konci vašeho pozemku.

mouzid napsal:

Ahoj wael_wael,

Mohl byste vysvětlit výhody tohoto přepínače z hlediska rychlosti a spotřeby elektrické energie?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back