Přenos dat betw PC pomocí mobilní sítě projektu? Nápověda PLZ

B

buts101

Guest
My, 4. rok Elx student tento šílený nápad přenosu dat mezi dvěma počítači (nikoliv v LAN), kde dva mobilní telefony se chová jako médium přenosu. Je možné nastavit mobilní rozhraní s PC. Je možné přenášet data z PC přes média určená pro přenos hlasové sítě, tj. Mobile. Rádi bychom tolik, kolik nápadů od vás všechny pro výrobu tohoto šílený nápad reality. Primárním zdrojem [PC] Střední [mobil] kanál [Mobilní Newtork] Sekundární cíl [mobil] Primární cíl [PC] Děkuji.

Nemám žádné Odpovědět na tento příspěvek. jsem příspěvek ve špatné Fórum? plz odpověď ... já jsem úmyslu, že je můj poslední rok projektu

to je opravdu šílené ... cena: rychlost poměr bude vysoká ........ ale je to opravdu vzrušující, jak to udělat ............. Samozřejmě jsem se na tom pracovali ... ale nechal ...... může být i může pomoci u. ...... U že je to tím, DTMF ........ Pokud ur pomocí telefonu Nokia pak u můžete použít USB kabel pro připojení k PC .. To by přidat virtuální COM port do PC ur ... pak se podívejte do nokia ruční .. má příkazy k vytočení čísla .. Odeslat DTMF .. , atd.. Viděl jsem program na internetu, který by propojit dva počítače pomocí telefonní linky a přenos souborů ..... Wil i po spojení, pokud mi to ..........

To není těžké. U každé Movil telefon může být připojen k PC, a pracovat jako normální modem. S modemy můžete připojit dva PC a přenos dat pomocí modemu HyperTerminal a příkazů, například.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back