přenosné zlaté oplatky auto čtecí / zapisovací

I

iman_andeh

Guest
Ahoj potřebuju pomoct Stavím svůj vlastní přenosný zlaté oplatky karet / writerr pomocí PIC16F877A. Nechápu, jak komunikovat s PIC16F877A zlaté oplatky kartou. Vím, že zlatá deska karta je postavena v PIC16F84 24 LC16.
79_1184604239.jpg
Musíme použít RB6 a RB7 komunikovat zlaté oplatky kartu s jiným zařízením. A vím, že zlatá deska karta musí být generována s hodinami 3.57Mhz. Jedna věc, která mi nerozumí, je, jak komunikovat s PIC16F877A zlaté oplatky karty. Doufám, že někdo může říct mi, že teorie a dej mi příklad zdrojového kódu ... Děkujeme b4 ..

[Quote = iman_andeh] Ahoj potřebuju pomoct Stavím svůj vlastní přenosný zlaté oplatky karet / writerr pomocí PIC16F877A. Nechápu, jak komunikovat s PIC16F877A zlaté oplatky kartou. Vím, že zlatá deska karta je postavena v PIC16F84 24 LC16.
79_1184604239.jpg
Musíme použít RB6 a RB7 komunikovat zlaté oplatky kartu s jiným zařízením. A vím, že zlatá deska karta musí být generována s hodinami 3.57Mhz. Jedna věc, která mi nerozumí, je, jak komunikovat s PIC16F877A zlaté oplatky karty. Doufám, že někdo může říct mi, že teorie a dej mi příklad zdrojového kódu ... Děkujeme, že jste B4 .. [/quote] Pozdrav $ $ $, že jsem se ue $ a spoustu času člověka ... může Vám můžeme pomoci, ale v případě, že doba není záležitostí Hodně štěstí!

To byla cesta ve vzpomínkách:) Zlatá karta není nic zvláštního, jen PIC 16F84 a sériové paměti čipu. Musíte se zatížení informace o tom, jak se seriál programování 16F84. Uvidíte, že pouze piny připojených na vycpávky jsou používány. Chcete-li naprogramovat 24LC16 čip musíte nejprve nahrát speciální program na 16F84, který může komunikovat s paměťového čipu. Pokud byl uložen v paměti, můžete vypálit aplikace do 16F84. Tento dvoustupňový provoz byl povolán do programování pic. Hledat na síť pro d2mac najdete podrobné informace o procesu. To nebude jednoduché převést DOS nebo Windows programu do PIC 16F877 kód: cry: Good Luck

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back