přenosové vedení RLGC kvazi-statického

M

myem

Guest
Já jsem za použití kvazi-statické simulátor analyzovat celý balíček. Mám nějaké porblems o tom. Proč jen RLC se může objevit, G je vždy rovna nule. Bez ohledu na to, co jsem zvýšit frekvenci, LC téměř nemění, jen R roste. proč? TKS

[Quote = myem] jsem pomocí kvazi-statické simulátor analyzovat celý balíček. Mám nějaké porblems o tom. Proč jen RLC se může objevit, G je vždy rovna nule. Bez ohledu na to, co jsem zvýšit frekvenci, LC téměř nemění, jen R roste. proč? TKS [/quote] 1. G představuje substrát ztráty. To závisí na třech parametrech: dielektrickou konstantou, hromadné vodivost, a ztráty tangenta. Máte-li frekvence-nezávislý dielektrickou konstantou a nulové ztráty klapkové, bude G vždy konstantní. Když máte hromadné vodivost a ztráty tangenty jsou nulové, pak G je vždy nulový. 2. Nemyslím si, že můžete vidět rozdíl v C pomocí kvazi-statické nástroj. V plný-vlny můžete vidět rozdíl vzhledem k lemování pole. 3. L snižuje jen velmi málo, jak freq. jede vysoká. Opravte mě, jestli se mýlím.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back