Přerušení Programování

F

freakyflair

Guest
Nazdar,

Jsem pracující na platformě 80x86 použití IAR C compiler a pomocí LC / OS-II.Moje aplikace musí poslat vstup do filtru úkol pravidelně říci na frekvenci 1 MHz.Může mi někdo říct, jak posílat přerušení pravidelně nebo existuje nějaká jiná metoda, kterou můžeme dosáhnout.Snažil jsem se OSTimeDly, ale zpoždění lhůta je pouze v milisekundách, zatímco th eapplication vyžaduje časový odstup v mikrosekund.

By th einterrupt routiens b compulsarily prováděny v shromáždění.I haven't done přerušit programování dříve.Kde najdu nějaké příklady nebo návody.
I dont pochopit, jak zvláště jsou-li přerušení poslouchal a pak manipulaci s ISR, a kde by toto ISR vlastně být v písemné formě.

DivX TV to hub, który udostępnia wiele kanałów i usług internetowych w kompatybilnych urządzeniach. Pierwszymi odtwarzaczami, które skorzystają z możliwości jakie oferuje DivX TV będą najnowsze urządzenia Blu-ray firmy LG. Nową funkcjonalność wprowadza firmware BD.8.31.317.C dla playerów serii BD550/BD570/BD590. Dzięki … <a href="http://www.frazpc.pl/aktualnosci/576491,DivX-TV:-kolejna-odsona-telewizyjno-internetowej-wojny-o-serca-i-umysy-uytkownikw.html">Continue reading <span class="meta-nav">→</span></a>

Read more...

Váš systém používá vektor přerušení tabulky v nějaké oblasti paměti.Pak, je-li vektor tabulka se skládá z daleko adresu, nemusíte používat jazyk symbolických instrukcí., Ale pokud vektor tabulka se skládá z daleko skoková instrukce, můžete použít shold, že assemly skoková instrukce.V obou případech, které používají jazyk C a nikoli assembleru rutiny přerušení provádění těchto dnech.

díky moc .. můžete mi prosím říct, kde najdu nějaké příklady pro přerušení programování.I havent udělal interrput programování Před montáží a opravdu bych jít na několika příkladech.I loked na příklady uvedené v knize LC / OS-II, Jean Labrosse, ale nemohl najít žádné pomocí přerušení.

Pro zpracování přerušení v non-os na vestavěné systémy odkazovat na knihy Gaonkar to.Ans založené na OS, obvykle je příklady pokud někde v instalaci.(obvykle příklady složku, která vždy obsahuje zpracování přerušení)

Můžete prosím vysvětlit pojem úrovně priority pro přerušení v pic18f448?

pravděpodobně budete muset přerušit linii k dosažení tohoto kurzu, nebo použít sw časovač.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back