přes vedení push-pull

J

jancambodia

Guest
Dobrý den Mám následující schéma push-pull zátěž. Vím, že pro polovinu mostu přes drátová třeba se vyhnout, ale co to push-pull obvodu. Co se stane v případě, že MOSFETs jak provádět ve stejném okamžiku. Primární cívky jsou baleny do antiphase. Vypadá to, že obě odebírají proud z 12V zdroje k zemi, ale bude to vytvořit velkou proudovou rázovou, jak v polovině mostu aplikací a proč?

Spínané obvody se řídit push-pull mosfety mají "dead-time", takže mosfety nejsou krátké nabídku, když jsou na půli cesty přepínání současně. Extrémně vysoký proud se nazývá "střílet-through".

Díky za odpověď, vím, že definice střílet-through. Napadlo mě, jestli střílet, až by se mohlo stát v tento push-pull obvodu. Mé myšlenky o tom, je, že pokud oba MOSFETy jednání ve stejnou dobu, pak 12V bude dodávat proud koryto jak primární cívky, ale to by nebylo vytvořit proud hrotem, ne?

Proudu ve dvou cívek transformátoru zruší magnetické pole, takže mosfety by si řízení jen velmi malý odpor cívky s vysokou proudovou rázovou. Aktuální Spike je na krátkou dobu každou polovinu cyklu oscilátor a mosfety nemusí být plně zapnutý, takže bude pravděpodobně přežije.

Také rozptylových indukčností je připojen k sérii krátkých, pravděpodobně účinnější omezit nadměrný proud.

Je možné použít polomůstek IC ovladač k řízení tohoto push-pull zapojení? Chtěl jsem připojit disk vysokého napětí na zemi offset a high / low disk signál brány MOSFET. Mnoho z nich polovina mostu v IC mají vnitřní zpožděním.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back