Přesně vztah mezi napětím a délka tranzistoru

G

guzhal

Guest
Ahoj všichni,

na základě mé chápání napěťových úrovní, na které čip bude pracovat, závisí na délce tranzistoru.ale já nemohl odvodit přesný vztah mezi oběma.
může mi někdo odkazovat na doc němž najdete i takové vysvětlení.
Existují nějaké jiné vlivné parametrů, které ovlivňují pracovní napětí.
Byl bych rád, poslouchat některou z vás

Thanks in advance

Mobilny system operacyjny Apple iOS 7 to z pewnością jeden z najbardziej zaawansowanych i najlepiej zoptymalizowanych OSów, jakie kiedykolwiek powstały. Kontroluje on działanie nie tylko iPhone'ów, ale i niezwykle popularnego tabletu internetowego - iPada. Wspomniane urządzenie podbiło serca wielu użytkowników, pokazując jak wygodne może być korzys...

Read more...

Myslím, že neexistuje žádný zvláštní vztah
ale jak víte, jak rozvíjet technologie, mohli bychom udělat více tenčí vrstvu oxidu, a proto bychom měli využít nižší napětí způsobit vyšší napětí bude přestávka vrstvu oxidu.Toto napětí bude záviset na mnoha věcech, jako je proces, elektrické vlastnosti Oxide, tloušťka vrstvy a atd.

Například:
Technologie ------- ------- Vdd
-------- 0.35um ------------ 3,3
-------- 0.25um ------------ 2,5
-------- 0.18um ------------ 1,8
-------- 0.13um ------------ 1,2

normálně, je odkazovat na digitálním okruhu, ale v analogových obvodů, to není takový případ, zejména v energetickém systému.

Díky za odpověď
Je pravda, že tolik napětí rozhodnutí závisí na mnoha parametrech, vztah, pro které je to, co já jsem se snaží odvodit.Jak uvedla rfzheng analogové ani strink v napětí, ve srovnání s digitální

Právě teď se snažím odvodit tento vztah tak, aby pochopili extrémně nízkou úroveň fyzické provedení.V případě, že i opravit i to bude tlačit na palubě.Chtěl bych slyšet více komentářů do té doby ...........

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back