Přesouvání zpráv displej s klávesnicí interface

S

sn_burki

Guest
Ahoj všem, jsem se snažil, aby se pohybuje zprávy (text), zobrazí jen pro experimentální pupose, a kolikrát jsem požádal o pomoc na fóru, ale navrhl stránky nemá snadný software chápat. Chci Easy Software pro IT, který je psán v assembleru, pokud někdo mi může pomoci v této věci, včetně ful daigram assembleru a schéma zapojení. jde o

Používáte mikroprocesoru, a pokud ano, jakou? Mikrofon

PLZ Řekněte nám, co si u spolupracujete? mikroprocesorů nebo mikrořadičů? a jaký typ, takže vám můžeme pomoci

Assalamo Allykum! Můžete to udělat jednoduše pomocí programovacích jazyků. Vytvořil jsem to samé na LCD pomocí Visual Basic 6.0. Použitím softwaru můžete přidat další funkce. Myslím, že je snadné na 6,0 VB a to je velmi snadné propojení. Pečovat Alláh Hafiz

Dobrý den všem, nejvíce ze všech regulátorů Text LCD jsou Hitachi 44780 nebo na jeho instrution kódu. K nastěhování Text v tomto druhu zobrazení, stačí použít instrution 0 0 0 0 0 1 SC RL * (od MSB k LSB a kde SC - Displej směny (1) / vypnutí (0) | RL - Směr Shift právo (1) / vlevo (0)) a napište text. Po tom, s ohledem na jednu zprávu, stačí dát do smyčky a, a posuňte ho. Obvykle regulátor adresy 40 char pozice, nezávisle na tom, kolik reálných znaků displeje show. Prosím, podívejte se na přiložený dokument pro více informací. S pozdravem, Renato To je ve formátu PDF verzi této stránky http://www.myke.com/lcd.htm jsem nemohl acess to hned, a tak jsem položil (možná staré?) verze.

Ahoj Já používám Atmel 89C2051 s I2C, chci poznat různé způsoby rolování textu na základní základny Chci jen, aby pohybující se hlášení na displeji a scrol textu ve většině nejjednodušší způsob. jde o

jaký druh zobrazení budete pracovat? to, co jsem vždy používají v programování displeje je, že udělám nějaké video paměti RAM, kde každá paměťová místa v tom, že grafické paměti odpovídá tečka nebo pixel na displeji. Tak, za úkol zobrazení na displeji a úkolem oživovat textů být odděleny. (Mluvím o zobrazení matice typu LED)

Ahoj im pomocí 7x5 dotmatrix displej, celková 10-15 displej použít, chci jednoduchý diagram s kódem v jazyce montáž atd. mohou pomoci u? jde o

Můžete použít Google najít tisíce příkladů pohybujících se zobrazí zkuste tento řetězec pohybu + LED + + se zobrazí hlášení - pomocí matematických kvalifikace, vyhledávání zúžíte rozsah a přinést lepší příklady také přidat klíčová slova, pomocí + + + + DIY schémata + + projektu takže řetězec bude vypadat ps Nebuďte tak lame napsat svůj vlastní kód a vytvořit svůj vlastní návrhy na tak jednoduchou hovno lame projekt, pokud budete potřebovat pomoc pak budete potřebovat pomoc!

může kdokoliv poslat mi assembler kód pro převod textu na 8x8 maticový displej

Stačí jít na výše uvedeném odkazu. Najdete zde vše, co hledáte.

Toto schéma a zdrojový kód, prosím korektní kód, pokud Atmega8535 dělat, i kompilátor s kódem vizí AVR bez chyby, ale varování = 2 prosím korektní tento kód a podělit se zde nebo poslat the_kid25@yahoo.com , můj prototipe je konečné project.who mají stejný projekt?? Prosím, pomozte mi

pleaze .. Musím knihovny klávesnice pro simulaci Proteus 7,1 sp2

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back