Přidat lag na signál / zpožďovací linka

Q

qubits1

Guest
Existuje nějaký způsob, jak mohu přidat 1/60sec lag na signál bez popletl všechny frekvence v signálu?

Přemýšlel jsem o zpoždění linky, ale já jsem nikdy nepoužil.Může někdo mi říct, kde bych si jeden, a který bych měl dostat?

Myslím, že všechny propust mohou být navrženy tak, aby to udělal.Zpožďovací linka by mohla být případně použity, ale to je velmi dlouhá zpoždění!Jaká je horní frekvence signálu zájmu?

Keith.

Podívejte se na "všechny propustí" - mohou dělat, co chcete.Také "vyrovnávací filtr" může být stojí za to podívat.

Keith.

Bohužel, všechny propust neposkytuje frekvenci nezávislá zpoždění.Modulovaného všechny-pass filtry byly
použity pro audio efekty s názvem "Flanger".Ale budete potřebovat několik stovek etapách dosáhnout 1 / 60 sec při 20 kHz.
Analog "kbelík brigáda" zpoždění linky (např. SAD4096) byly použity pro audio zpoždění, neboť 80. digitálního zpoždění
obvody (ADC-RAM-DAC) se vzal jejich místo.

V takovém případě si nejsem jistý, co můžu užitečně přidat.Jsem udělal digitální zpoždění, jak to navrhuje fvm.Udělal jsem koncentrovaný přenosové vedení zpožděním, ale jen do 1 ms nebo tak na 500Hz.Kotouč koaxiální možná?To by mohlo být užitečné vědět, proč chcete zpoždění.

Keith.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back