M
mamech
Guest
Ahoj všichni Nejsem si jist, že jsem vysílání na správném místě, ale zde je moje otázka: mám vysílač RF a RF přijímač, který jsem dostal od starých levných děti hračka, myslel jsem, že mohu použít k připojení tx z mikro do rx jiného jednoho bezdrátového. Mám velmi omezené znalosti o RF a bezdrátové okruhy, ale měl jsem určité pochybnosti, že oba vysílače a přijímače RF nejsou určeny pro účely chci. Když jsem dal to zkusit, nic nefungovalo, jak jsem předpokládal. Pracoval jsem na přenosovou rychlost na 9600, ale myslel jsem si, že když jsem snížil přenosovou rychlost velmi, mohlo by to problém vyřešit. Natáhl jsem se s přenosové rychlosti dokonce až 19 let, ale nic nefungovalo! Když mikro začne zaslat tx, přijímač RF jde vysoko a já jsem četl napětí na jeho výstupu (což znamená, že se příjem signálu), ale mikro nerozumí ji. Snažil jsem se dát 33pf kondenzátor paralelně s rx přijímačem pro filtrování signálu, ale nic nefungovalo. Vím, že může být výrobní společnost s hračkami z nějaké low-pass filtr, takže jen nízké frekvence projít, ale myslím, že přenosová rychlost 19, je již velmi nízká jeden. Může mi někdo pomoci??