P-CAD 2004 zkušební

E

epp

Guest
Kde najdu P-CAD 2004 nebo 2002, zkušební stahování?Není existuje na oficiální stránce.
Díky.

Pokud se zaregistrujete na stránce pošlou zkušební CD pro váš domov.

leomecma

leomecma napsal:

Pokud se zaregistrujete na stránce pošlou zkušební CD pro váš domov.leomecma

si můžete stáhnout zkušební PCAD2004 zde
http://www.altium.com/pcad/resources/downloads/trial/P-CAD2004_Trial_nolibs_sp1.zip
Musíte si stáhnout libs zvlášť (odkaz výše inludes některé základní libs pouze)

fdemir napsal:

si můžete stáhnout zkušební PCAD2004 zde

h ** p: / / www. @ ltium.com/pcad/resources/downloads/trial/P-CAD2004_Trial_nolibs_sp1.zip

Musíte si stáhnout libs zvlášť (odkaz výše inludes některé základní libs pouze)

pošlou heslo pro tento zip soubor poté, co budou zaregistrovány na stránce pro stažení kitu.

Sergiu_Q napsal:

pošlou heslo pro tento zip soubor poté, co budou zaregistrovány na stránce pro stažení kitu.

Je mi líto.I Zapomenuté dát heslo.
heslo je: 6NEWJGBHSR4WZQPWGL2U89PCG8RCSW

Nazdar!
Můžete mi P-CAD 2004 soud (datum vydání 15. December.2004) ke stažení.Verze s integrovaným SP1 nějaké problémy pro mě.
Díky.

Podívejte se na tento odkaz:

http://www.pcad.com/resources/downloads/u budou vyzváni k zadání data a až pak u můžete stáhnout software tak snadno ...

zaki_shan napsal:

Podívejte se na tento odkaz:h ** p: / / www.pcad.com/resources/downloads/u budou vyzváni k zadání data a až pak u můžete stáhnout software tak snadno ...

Thanx Fdemir pro sdílení ....... Kde mohu získat knihovny z ..... nemá žádné knihovny!!

Chci, aby opravu ..... zkušební software má některé knihovny .... jsem se viděl, že ve složce pcad před ....
Thanx epp, které jsem navštívil místo, ale před odesláním ji požádá o uživatelské jméno a heslo ........ Can u mi přímý odkaz na místo, kde můžu stáhnout další knihovny z .....
thanx

MNomanA napsal:

Chci, aby opravu ..... zkušební software má některé knihovny .... jsem se viděl, že ve složce pcad před ....

Thanx epp, které jsem navštívil místo, ale před odesláním ji požádá o uživatelské jméno a heslo ........ Can u mi přímý odkaz na místo, kde můžu stáhnout další knihovny z .....

thanx

Oh yeah! To mám ....Thanx ....
Myslím, že jsem dělal něco špatně, než jak to bylo s žádostí o jméno .........
Thanx epp

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back