P / Z, root locus & Spice Simulaiton

B

Blackuni

Guest
Zdravím všechny,

Mám zájem o metodice nebo způsob, jak udělat efektivní stožár / nula a root locus analýzy pro analogové bloky (oba otevřené & uzavřené smyčky) efektivně (bez
1. a
2. pořadí pořadí MOS rovnice).Jediná cesta, jak jsem si vědom, je to provozní bod analýzy v koření, extrahovat cca.hodnot pro všechny mé prvky v malém signálu model, zapište TF, pak použijte MATLAB na plot root locus.

Tato metoda je těžkopádné kdy ne.prvků rostou ...

Existuje schůdné řešení s přesností lepší ...?

i odešli do literatury a přišel znát Abt symobilc P / Z analytických nástrojů, jako každá používali předtím?bude trvat koření netlist jako vstup?Kde získám?

Dejte mi vědět, pokud není jasné, im ..Pomozte mi prosím ...

Díky za váš čas ..

Vzhledem k tomu, že mluvíte o "analogové moduly" Předpokládám, že máte zájem o program na blokové úrovni, spíše než na úrovni složky.Že jo?
V tomto případě doporučuji použít jeden z programů, k dispozici simulovat řídící systémy, které jsou schopné pro p / z a root locus simulací.

Ahoj LvW,

promiň za zavádějící ...Já jsem hledal program, který může mít v mém koření netlist (konstrukční úrovni) na P / Z analýzy (buď pomocí muller algoritmy. nebo symbolické P / Z) plot jim také možnost dělat plot root locus.

doufám, že tento čas im jasné ..

prosím, nechte mě, jestli im ne.

díky,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back