Padělané polovodiče

E

E-design

Guest
"Takže, můžete vyrazit do místní části obchodu koupit nějaké tranzistory (nebo i dalších dílů!). Po rozhodnutí, zařízení, které vyhovují vašim potřebám (Po výběru některé z mnoha zařízení, která jsou dostatečně robustní a silný), můžete předat nikoli nepodstatnou částku peněžních prostředků a půjdete domů stavět mistrovské dílo. nevysvětlitelně drahé výstupní tranzistory selhání, ale vědí, že jejich hodnocení je také v návrhu limitů pro projekt, který vytváříte. Toto se stane jednou, možná dvakrát, nebo možná i víc. Ty se odradit, a policové projektů, které již strávil docela dost na všechny potřebné náhradní díly. " http://sound.westhost.com/counterfeit.htm

neuvěřitelně, to se mi stalo. Musel jsem vyhodit spoustu dílů. Teď už nakupujete pouze od výrobce nebo opakování. Mr.Cool

V jednom projektu jsem citlivá Op07 pro své velmi nízké zbytkové napětí, ale všiml jsem si, že posun tohoto OZ může změnit ve věc nějaké mv! V závislosti na relativně malé změny životního prostředí temprature.

Mám čelí tomuto problému se výkonové tranzistory k dispozici TO-3 balení. Otevřete-li kov může v tomto balíčku najdete některé malé tranzistorové v TO-37 Balíček bude namontováno uvnitř. Protože tento malý chlapík nemůže zvládnout tolik proudu výstupního etapa bude spalovat především v prvním zapnutí sám. Prodám tyto věci jen z důvěryhodných zdrojů.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back