Paměť v asynchronním FPGA designu

S

shaiko

Guest
[Kód] proces (not_a_clock_signal) je začít pokud rising_edge odst. not_a_clock_signal) pak Q

Pokud v případě jednání s asynchronním FPGA designu - který z výše uvedených pamětí byste používat?

Gated hodiny, to není asynchronní! Mimochodem, oba jsou riskantní infact, ne-li správně používány. Gated hodiny \ Latch :)

Pokud v případě jednání s asynchronním FPGA designu - který z výše uvedených pamětí byste použili
Pro začátek bych se vyrovnat s asynchronním FPGA návrhu (alespoň ne s FPGA jako? existují dnes, že jsem často pracovat s ... možná tam jsou některé, které jsou dobré pro async vzorů). Ale já bych použít první paměti formulář, který předložila ... připojen k volnému běhu signálu vstupního hodin. Kevin Jennings

Hodiny není přítomen vůbec. Design je zcela asynchronní - v tomto případě byste měli používat zámky, nebo FFS?

hodiny není přítomen vůbec. Design je zcela asynchronní? - V tomto případě byste měli používat zámky, nebo FFS
Já bych nejprve najít zařízení rodinu, která by bylo vhodné pro asynchronní návrhy, studie, že architektura a učinit rozhodnutí na základě tohoto nového pochopení. To by nebylo snadné "to" nebo ", že" rozhodnutí použít plošně na jakýkoli typ zařízení. Kevin Jennings

hodiny není přítomen vůbec.
Co myslíš hodiny není k dispozici. DFF bez hodin, není design a žádná událost spouští. Pokud gated hodiny jsou řízeny správně, řekl bych, uzavřeném hodiny design je lepší pro to, že než psát údaje pomocí západky. Gated hodiny nejsou dobré praxe, ale má i některé výhody, i když, nicméně to je až projektanta jak k bráně to. Závěrečná část, gated hodiny jsou lépe odpovídaly. [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post added at 15:42 ---------- Předchozí příspěvek byl v 15:40 ---------- [/SIZE] [/COLOR]
Hmm .... Myslím, že shaiko očekává odpověď, možná ano nebo ne věci, jako je FF nebo obytné hodin :)

Pokud gated hodiny jsou řízeny správně, řekl bych, uzavřeném hodiny design je lepší pro to, že než psát údaje pomocí západky. Gated hodiny nejsou dobré praxe, ale má i některé výhody, i když, nicméně to je až projektanta jak to brána
-. Gated hodiny jsou jedna položka způsob, jak učit o tématu s názvem "doba provozu porušování". - Zámky jsou vstupní způsob, jak učit o tématu s názvem 'závod' nebo 'podmínky logické nebezpečí "Je to neznamená, že gated hodiny nebo zámky vždy povede vás, že cesta, ale pokud jste nezvládli témata, která jsem zmínil ještě čas, pak nakonec se dozvíte o nich v situaci, ladění přes váš užívání těchto prvků.
Závěrečná část, gated hodiny jsou lépe odpovídaly.
Pop kvíz ... vysvětlit základ pro své tvrzení ... odpovědět na otázku "Proč?"
Hmm .... Myslím, že shaiko očekává odpověď, možná ano nebo ne věci, jako je FF nebo bránou hodiny :)
Jsem si jist, dělal ... a jsem si jistý, že ocenili můj skutečný odpovědět stejně. Kevin Jennings

DFF bez hodin, není design a žádná událost spouští
nesouhlasím s výše uvedeným tvrzením. V následujícím kódu, "some_signal" spustí DFF i s hodinami na volnoběh. [Kód] proces (hodiny) je začít pokud rising_edge odst. some_signal) pak Q

V následujícím kódu, "some_signal" spustí DFF i za celý den v klidu. [Kód] proces (hodiny) je začít pokud rising_edge odst. some_signal) pak Q

Signál připojen k hodinovému vstupu na DFF je analyzován jako hodiny v souhrnné nástroje, v němž můžete říci, že DFF nefunguje bez hodin. Ale váš záměr je poměrně jasné. Očekávám, že v asynchronním designu DFFs pomocí "data jako hodiny" by mít přednost před západky ve většině případů. Podle mého názoru výraz "gated hodiny" nepopisuje situaci dobře. Myslím, že problém může být lépe dicussed s odkazem na skutečný příklad asynchronní design.

v reálném synthesizable [/u] hardwaru, který je jen žabky (D, T, JK, SR) a zámků - co jiného
Omlouvám dave9000 , Moje chyba jsem myslel:
Code:
 proces (some_signal) je začít pokud rising_edge odst. some_signal) pak Q

Jo, jo ... si jistý, že se skutečně stala, ale prostě jsem chtěl říct, někdy odpověď (ano \ ne) wouldbe perfektní. Také jsem vyrůstal odpověď s not_clock_signal jako hodiny, ale shaiko později potvrdil to jako signál. Na zdraví ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back