papíru nebo knih na analogových optických spojení design?

S

superzf

Guest
Já jsem v současné době pracuje na projektu, zahrnuje přenos analogových signálů prostřednictvím optického propojení pomocí intenzitu modulace.Má někdo nějaké návrhy na papíry nebo knihy na modulátor design?

modulátor je společný, žádné učebnice CATV obsahují tento typ modulator, štěstí

Jaký je váš modulace frekvence (rozsah)?
CATV je obvykle nižší než 1 GHz.
Vzdálená anténa krmení může jít až na mmwave domény.
Modulátory jsou velmi odlišné pro tyto aplikace.

meitq vč.má model může přenášet mikrovlnné od frekvence 500MHz do 18G, to je dost!
radio_over_ vlákno je transparentní k odlišení, je-li y chtějí předat mm, pak Y může downconvert pak předat, myslím, že y shoud návštěva www.uspto.gov získat nějaké informace o tomto tématu, je zde velké množství patentů o tomto tématu!
Hodně štěstí!

Citace:

meitq vč.
má model může přenášet mikrovlnné od frekvence 500MHz do 18G, to je dost!

Četl jsem nějaké pojednání o tomto tématu v poslední době, a cítil, linearity je importmant aspekt designu analogových optických propojení.Myslíte si, že linearita analogových optických odkaz?Přál bych si, aby disign některé ovladače, které by mohly zlepšit linearity a některé circiuit na náhradu nelinearita vazby, pokud máte zájem, možná bychom mohli diskutovat, zda je později.

Dobrý den TXN,

Zatímco pro digitální optické připojení nelinearita může skutečně pomoci, pro analog ty (ne) linearita je velmi důležitou otázkou.Existuje obrovské množství literatury věnované tomuto tématu.Některé linearizace řešení jsou založena na řidiče / přijímač (elektronické techniky), a jiné jsou založeny na modifikovaných modulátory (nebo obecněji optické techniky).
Všechny hlavní fotonika výrobci jako Lucent, JDS, Corning určitě uplatnění poznámky apod. na toto téma.Některé odkazy lze nalézt také zde:
http://www.photonicsinc.com/references/references.shtml?references
Použil jsem vědět, z několika dalších malých firem v tomto oboru, ale zdá se, že zmizely
Opět si myslím, že je velmi důležité pro zadání frekvence zájem.Tam jsou některé velmi odlišné problémy a obtíže při navrhování sub GHz obvodů a modulátorů na rozdíl od několika GHz, nemluvě o až 40 nebo 60 GHz.

Přál bych si, aby design ovladač pro 2.4G nebo 5G první, takže waireless signál 802.11could převedena na vlákna.Pak jsem také chtějí, aby se okruh, který by mohl pracovat na vyšší frekvenci, jako 20GHz nebo 30GHz, nebo by se mohly týkat širší frequcy.
Neměl jsem žádné zkušenosti v navrhování obvodů dříve.Takže každý názor je ceněn!Mimochodem, můj e-mail: lucknlbw (at) 163.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back