parabolické reflektory anténa simulace

F

ferdows

Guest
ahoj já chci vědět, jak můžu simulace parabolické reflektory antény v HFSS nebo FEKO?

ahoj ferdows pokud chcete simulovat parabolického reflektoru antény doporučuji tuto chvíli metoda sice FEKO. Pokud vaše paměť nestačí, můžete změnit způsob řešení na FEKO. MLFMM nebo PO (Fyzikální optika), pokud použijete CST můžete simulovat s integrální rovnice metodou v HFSS možná vyžaduje více paměti než ostatní: D pokud používáte FEKO můžu poslat parabolického reflektoru antény, simulace FEKO soubor bude simulována mě: D

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 14:53 ---------- Předchozí příspěvek byl v 14:48 ---- ------</span></span>
a anténou vám design nejprve skládat paraboloid tvar mít zaostření a clony f / D musí být v rozmezí 0,6-3 poskytovat clony účinnost vysokou spotřebu roh anténu ke krmení paraboloid. roh fáze centra a zaměření paraboloid by měla protínat.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 15:04 ---------- Předchozí příspěvek byl v 14:53 ----------</span></span>
Ale pokud chcete kosekans na druhou parabolickou anténu, měli byste dát úsilí sestavit 3D geometrie misky

Ahoj jsem připojený parabolického reflektoru antény modelovány v FEKO bu neměl simulované pro simulaci parabolická anténa potřebuje asi dva dny: D, tak jsem vám zašleme simulaton výsledek parabolický reflektor s metodou chvíli po 2 dny: D 3 soubory jsou v rar soubor. parabolický reflektor nastavit s metodou momentu s pyhsical optiky metodou a s rychlým multipol metodou, kterou simulovat a vidět rozdíl mezi těmito metodami ..

ahoj všem jsem našel sílu bod o reflektory antény a přikládám ji

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back