Patch antény design pro RFID aplikací

J

JChandra

Guest
Ahoj jsem v současné době pracuje na projektu RFID. Já jsem úplně nové pro tuto oblast. Jsem brouzdal na internetu a dostal základní znalosti o RFID. Nyní bych chtěl vědět, který bude použit software pro návrh PCB anténa. Také by bylo velmi pěkné, když někdo položit mi nějaké materiály nebo knihy o opravu antén pro RFID aplikace. Díky předem.

ahoj nejlepší software pro simulaci mikropásku je HFSS11 a u najdete mohou knihu pro dozvědět o mikropáskového u třeba nejprve definovat simulaci četnosti

děkuji za Vaši odpověď. Našel jsem nějaké knihy o mikropáskového

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 11:12 ---------- Předchozí příspěvek byl v 11 : 05 ---------- </span></span>
Děkujeme za Vaši odpověď. Našel jsem nějaké knihy o mikropáskové antény, ale když jdu za design antény v závislosti na tu knihu, anténa je velikost. Chci malou anténou na PCB. Je nějaký speciální kniha k dispozici pro tyto antény. Slyšel jsem, že tyto antény jsou nazývány jako antény Smart. Ale já didnt dostat další podrobnosti o této antény. Kniha, kterou jsem jen pro antény mikropáskové antény je teorie: Analýza Design by Konstantin A. Balanis. Pokud máte jiné knihy či materiály o malou anténu, Dej mi, prosím podrobnosti.

Balanis je hluboký text knihy, a měly by být dostačující k nalezení odpovědi na základní téměř všechny antény související otázky. Jak říkáte, mikropáskové antény jsou příliš velké, jsem zvědavý, jestli jste se nejspíš snažili něčeho dosáhnout nepřiměřené. Jaký je váš kmitočet zájem? Patch antény jsou vhodné pro 860 MHz nebo 2,4 GHz RFID. Budete mít problémy s malými 860 značek MHz, kde jen "elektrická malé" antény (<λ / 2) může být proveditelné. Balanis je také diskutovat o nich, možná budete chtít odkázat na odbornou literaturu dodatečně. Ale měli byste zvážit, že budou mít nižší výkon oproti běžné velikosti antény. Pokud je frekvence nižší než 860 MHz, bude mikropáskové antény nebo patch nebude možné, měli byste raději jít na indukční spojky.

Ahoj, mé doporučení pořadu je software wilp-d, myslím, že to je vynikající sw pro start, zkontrolujte prosím [url = http://www.wipl-d.com] WIPL-D * --** vysokofrekvenční elektromagnetické Modelování a simulace Software [/url], co ještě v demo můžete plně designe malých antén. Více informací o anténa můžete najít na stránkách 254 do 266, RF v RFID Daniel M. Dobkin.

dal RFID v hledání a najdete spoustu vláken, které vám info a číst PDF v tomto odkazu [url = http://www.alientechnology.com/tags/index.php] Alien Technology - Produkty - RFID tagy [/url]

ahoj můžete používat mnoho techniky pro malé antény a miniaturizace antény u umí číst ", kompaktní a širokopásmové antény mikropáskové" kim lu Wong a další knihy tohoto autora o bezdrátové antény, pokud u definují frekvence u potřeba může být můžeme pomoci u více

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back