PC a Bluetooth rozhraní USB

D

dkoolguy_2787

Guest
Ahoj, já m engg student pracující na projektu ..

Moje první Cílem projektu je vyhledat software nebo napsat aplikaci nebo program v počítači, který dokáže detekovat a odeslat znaků přijímač Bluetooth modul UART PC připojeného přes USB dongle bez použití poznámkový blok, WordPad, atd. ..
(V programu Poznámkový blok WordPad .. etc zašleme znaky jako textový soubor, a ne jako znak)
Chci vědět, jak předat na stejné stejné znaky z místa na místo komunikaci z počítače .. co může být nejlepší možný přístup k této ..?

Také bych chtěl zmínit, že jsem byl 1. plánuje předat znaků / zprávu přes.BlueSoleil software, ale pak jsem si uvědomil, že jsem na špatné cestě .. coz bych použít BlueSoleil software je možné posílat data z hlediska textového souboru ..
Nebo může i přenos znaků pomocí BlueSoleil nebo jiný takový software přímo a psát aplikace nebo program, PIC, číst textové zprávy z mého modul bluetooth přijímač UART a jejich zobrazení na LCD d přesně tak, jak chci, aby ..
Co může být nejlepší řešení, nebo řešení ..?

Můj projekt je odeslání a zobrazení postav z PC USB Bluetooth na straně příjemce LCD displej, který je napojen na přijímač Bluetooth modul UART přes PIC ..
Budu velmi vděčný, kdybych si správné řešení tohoto ...
Thanks in advance ..

Nelze použít hyper terminál ..?
Není to textový soubor, kdy u poslat přes HyperTerminal nebo PCOMM emulátor terminálu ..

Thanks for ya návrhy ..

Pomocí Hyper terminálu Myslím, že jsem ll mít až k cvičení js 1 Bluetooth modul, který bude připojen k PC od 1 end a PIC a LCD na druhé straně musí být přesná ..
Takže v tomto případě bude komunikovat s PC, které Bluetooth modul ..
Myslím, že u znamenalo, že ...

Chtěl bych potvrdit, že cílem mého projektu, který je pro odesílání a zobrazení postav z PC USB Bluetooth na straně příjemce LCD, který je napojen na přijímač Bluetooth modul UART přes PIC ..
Ano, jak mohu přijímat zprávy z přijímače straně pak ..?
Mám na mysli .. bude Bluetooth USB dongle na straně vysílače je schopen komunikovat s bluetooth modul UART na straně přijímače pomocí Hyperterminál nebo je nějaké jiné prostředky ..?

Byl bych velmi rád, že správné řešení pro toto téma ...
Thanks in advance ..

hej to někdo pls odpovědi na toto .... já taky potřebují informace o tomto.Jak já taky, které se zabývají simiar druh projektu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back