R
rajo
Guest
Dobrý den! RF není zrovna můj obor od odborné znalosti, ale já jsem doufal, že tváří se, že mnoho problémů. Jsem navrhování 433MHz krátkého dosahu rádiového spojení, a chtěl bych použít integrovanou anténu PCB. Našel jsem několik obecných poznámek aplikace na internetu, ale stále Nevím nevím, jak určit rozměry pro dané antény a vzor. Neviděl jsem ho nikde. Ano, vím, že jsou to jen hrubé odhady, ale stále potřebujeme určité vodítko, místo, kde začít a směru něco změnit, pokud se něco pokazí. Rád bych specificallu zaměstnat strukturu jsem viděl, že tzv. rámové antény, kde všechny komponenty jsou ve středu PCB, antény dělat RIM kolem něj. Ale žádné výpočty jsem našel ... Mohl by někdo místo mě vhodný příručky nebo návrhu průvodce? Ověřil jsem si většinu souvisejících příspěvků na tomto fóru. Buď mi něco uniklo, nebo je to, co opravdu potřebuji mnoho pomáhá předem [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 15 minutách: [/color] [/size] Právě jsem viděl, že jsem tak postrádal forum. Je možné, aby správce přesunout topis je to vhodné, antény, forum? Bez shitlisting, doufám