PCB CAD, který může výstup 3D dat

M

MrEd

Guest
Ví někdo, žádné PCB CAD software, který lze exportovat PCB jako 3D soubor například SolidWorks?Woud, že snížení doby návrhu hodně.

MrEd

MrEd napsal:

Ví někdo, žádné PCB CAD software, který lze exportovat PCB jako 3D soubor například SolidWorks?
Woud, že snížení doby návrhu hodně.MrEd

Myslím, CircuitWorks je výchozí tranlator pro tuto
můžete získat kopii z hodnocení jejich stránkách
Třeba dát vážný pohled
http://217.118.134.11/cw/main.asp
Můžete jednoduše otevřít PowerPCB Asc souboru do SolidWorks

Expandovat na gigionerospo poznámka, Cadstar 5 roku a Cadstar3D zřejmě udělat.Existují i externí. IDF rozhraní umožňující interaktivitu Autocad atd.

Nicméně, to vše závisí na tom, kolik jste ochotni utratit.

CADPCB napsal:MrEd napsal:

Ví někdo, žádné PCB CAD software, který lze exportovat PCB jako 3D soubor například SolidWorks?
Woud, že snížení doby návrhu hodně.MrEd

Snažil jsem se Protel a 3D zobrazení funkce je velmi pěkné, ale tam se nezdá být žádným způsobem exportovat tento soubor více než graficky.Skutečné lítosti.I haven't tried DXP nové verze, ale nemohu najít žádné informace o 3D vývozu na svých internetových stránkách.Škoda, že v reálném nebyly zahrnuty, že.

Také jsem se snažil Cadstar5 3D součástí a bohužel můj PC zatuhne, zatímco výstup souboru, takže jsem se nepodařilo exportovat 3D soubor ještě.Také jsem slyšel z různých zdrojů, že verze Cadstar5 byla velmi buggy, takže jsem nechtěl dostat do vlaku.Version6 Možná je lepší, ale já se nepodařilo najít 3D části ještě vyzkoušet.Někdo nějaké vede?

Dal bych přednost software PCB na výstup 3D soubor přímo, takže nemusím jít přes převodník programy.Výkon počítače, ale jsou tu PCB softwarové společnosti se zdá být pozadu.Vzhledem k tomu, jsem se dozvěděla, SolidWorks, slušně jsem se nikdy kreslit 2D kreslení znovu.

Cheers guys
MrEd

P * otel 2004 byl IDF a IGES export režimu a nyní můžete zadat své vlastní 3D modely.funguje velmi dobře, můžete importovat soubor IDF do SolidWorks snadno.

Sygenics

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back