PCB design potřebné pomoci - divize verifiying shematic

S

shabbs

Guest
Ahoj, Iam nový návrh desek plošných spojů, mám velké schéma, jak mohu divize, mám na mysli, aby indivudual obvodů a připojte jeden s ostatními? -Jak mohu verifiy shematic pracuje properly.Where mám začít (já mám představu, že bych třeba simulovat pomocí koření)? -Chci, aby 4 vrstvy PCB, vím o dvou straně PCB vrchní vrstva je obvykle moc a bottem je GND.So, jak bych udělat 4 vrstvy rozvržení Eagle? Pomoc je opravdu ocenili. ! Co se týče Shabbs

Dobrý den, V první řadě musíte schéma s you.Is v Orcad znamená schématické zachycení. DSN formátu? Pokud jeho in. DSN formátu přiřadit PCB stopy ve vlastnostech jednotlivých částí a pak vygenerovat netlist. Tento netlist importu v konstrukci nástrojů PCB .. budete mít všechny části a jejich vzájemné propojení podle sch ... a pak pokračovat s umístěním a směrováním. Pokud si nejste jisti, pracovní obvodu pak byste měli vyzkoušet simulace PSPICE. Plánujete-4 vrstvy zásobníku up.I nevyužili Eagle, ale myslím, že stejně jako ostatní nástroje, eda horní a dolní vrstvy je směrování a můžete přiřadit vnitřní dvě vrstvy jako letouny pro VCC a GND. Doufám, že tyto informace vám pomohou .... Pokud máte nějaké pochybnosti, pls diskutovat .... njoyyy!

Myslím, že Shabbs se ptát po jeho rozdělení schematické až na menší? V takovém případě budete muset b čtení až na "hierarchie" a jeho metody pro kreslení schémat program.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back