pcb palubu!

S

sergioems

Guest
Mám zde pcb desky, které bych chtěl poslat provést některé kopií factorie!ale já to nemám pcb soubor!Jak to udělat?eacy je vybudovat soubor ii mít originál?a pokud ano, jak?
tks

Chápu-li to správně, máte skutečný PCB deska, ale ne design soubory?

1 - Je to deska 1-2 vrstvé desce?
2 - Byl deska není osídlené dříve?

Je-li odpověď na obě otázky ano, pak můžete poslat na některé společnosti, které se specializují na "kopírování" desky, na skenování z rady, aby Gerber souboru z něj a posílat data, pak můžete použít Gerber soubor a poslat ji na palubě domu si vyberete.

Pokud vaše deska má více než 2 vrstvy a byla osídlena již před (nebo je obydlených), to je jiný příběh, existují firmy, které můžete udělat, ale bude stát yu spoustu peněz.

Dejte mi vědět, pokud chcete zjistit název těchto společností, myslím, že můžu najít odkaz na pár z nich, pokud se podívám na to.

BR,
/ Farhad

Kladná odpověď na obě otázky je ano!

deska je 2 vrstvé desce a byla osídlená nikdy předtím!

a budete mít jakékoli ideia, kolik to bude na pobřeží Companie, aby mi tyto soubory?

Doufám, že mi mohl odpovědět!tks in advance!

Nejsem si jist, kolik to bude stát, to bylo jako kdysi dávno jsem se podíval na to, že nemám absolutně žádnou představu.

Jen jsem vám poslal soukromou zprávou, která vysvětluje, jak jsem to udělal s skener, CorelDraw 8 a spoustu času!Vsadím se, že tyto společnosti dělají totéž, ale má propracovanějším prostředí, než jsem se zpátky.

Můžete to udělat sám, není to tak těžké, ale to trvá opravdu hodně času.

Hodně štěstí,
/ Farhad

tks ok příteli na pomoc.Jen jedna věc soukromou zprávu nedorazili li to možné, pošlete mi e-mail!

SEM (at) zmail.pt

opět tks

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back