PCB tloušťka pokovení

J

jayleung

Guest
Dobrý den, mám obecnou otázku o výrobci PCB. FAB domu mi řekl, že když používám 1/2oz měděné fólie (0,7 mil) na vnější vrstvě, po pokovení mědi pro další PTH, jde asi 2.2mil. Je to pravda? Jaké jsou minimální tloušťka mědění? To záleží na PTH mědi tloušťky? Díky.

Když jsme se, aby PCB, které používáme, je standardní 0,5 oz externí poměděné až 1,0 oz minimum mědi. To se zdá být v pořádku pro většinu aplikací. Pokud jste se tlačí velké proudy kolem, můžete zvýšit hotové mědi tloušťky. Nikdy jsem se ptá, co jejich minimální mědění je. Myslím, že by mohli maskovat všechny stopy před očkováním průchozí otvory. To by vklad mědi na díry, ale ponechá na povrchu stopy původní tloušťky. Jsem si jistá, dodatečné náklady by byly zapojeny. Zjistil jsem, že jeho nejlepší jen říct, co hotového výrobku má být rád a nechat je určit nejlepší způsob, jak se tam dostat. Specifikace minimální a maximální tloušťka mědi vnější vrstvy a nechat je starat o procesy potřebné k jeho dosažení. Totéž platí pro impedanci. Dali jsme se snažili, aby spec vhodné dielektrika a stopové šířky. Před zahájením projektu, požadujeme stackup z prodejny PCB skvělý pro impedancí a vrstev chceme. Pak jsme jen, že design.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back