PDK testování nebo ověřování.

S

sahaldar

Guest
1.Jak se vám jít o testování PDK?Je to ručně (vytváří modelový případ pro každou složku BJT, res, cívky a spuštění simulace), nebo je tam aumated dostupných nástrojů.
2.Má složku výsledků kontrolovaných Bělohrad slévárny data?
3.Myslíte si také zkontrolovat, nebo porovnat PDK se vyvíjela v Cadence, Synopsys, Agilent ADS etc EDA nástroje?

Díky a pozdravem

Níže pls.naleznete zpětnou vazbu na to z Cadence zákazníka:
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Pro dobrý slévárny jsem viděl u většiny komponent srovnání měření versus simulací.Ale to jen patří k modelu jako je MOS PSP nebo bipolární HiCUM které jsou dodávány typické mnoho prodejců EDA.Geometrické vlastnosti jsou podobné pro všechny EDA dodavatelů, pokud slévárna nabízí Multi-EDA-DesignKit.

Musel jsem otázky už dávno, pokud slévárny modely představují proces z hlediska elektrických přesnost na některé frekvence závisí třídy přesnosti, např. 5% až 1 GHz, 10% do 5 GHz, 20% do top 20GHz, pro všechny povolené konstrukční vlastnosti.To jsem myslela, jednoduchá přesnost dohody.Ale žádný slévárna se dokázali shodnout na toto opatření, nebo chcete sledovat tuto zásadu v budoucnu.

Problém je, že velmi podrobných informací, jsou zasílány z obvodu aplikace.Pure hrát slévárny jsou ztráty specifický proces modelování znalostí přes klasické IDMS.Referenční výše používají tam vlastní DesignKit a modelování a chcete používat, že se obecně zabývá žádné FAB.

Takže role se změnila.Fabless dělají tam vlastní sestavy.Foundies nabídky jen velmi základní.Ale k činnosti poskytování třetí straně slévárna INDEPENDEND vysoká kvalita sestavy se ještě nezačala

sahaldar napsal:

1.
Jak se vám jít o testování PDK?
Je to ručně (vytváří modelový případ pro každou složku BJT, res, cívky a spuštění simulace), nebo je tam aumated dostupných nástrojů.

2.
Má složku výsledků kontrolovaných Bělohrad slévárny data?

3.
Myslíte si také zkontrolovat, nebo porovnat PDK se vyvíjela v Cadence, Synopsys, Agilent ADS etc EDA nástroje?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back