peak-to-průměr - hledá pouze pro čísla

R

RiffMaster

Guest
Hledám pouze pro čísla, a nikoliv pro vysvětlení na následující otázky:

1.Co je vrchol-k-průměru Wave signálu Sine?
2.Co je vrchol-k-průměru FSK signál?
3.Co je vrchol-k-průměru GMSK signál?
4.Co je vrchol-k-průměru QPSK signál?
5.Co je vrchol-k-průměru OQPSK (Offset-QPSK) signál?
6.Co je vrchol-k-průměru 16QAM signálu

díky

Jsem stále hledá pro tyto hodnoty ... alespoň u některých z nich.
díky

1.Co je vrchol-k-průměru Wave signálu Sine?
Odpověď je nekonečno.

Dobrá odpověď!Ale myslím, že on zanedbával přidat slovo "moc", na jeho otázky.Sine a FSK by měl mít poměr 1.Jiní, záleží na tom, jak je filtrován, atd.

Já bych vlastně chci vědět o tom, proč PAPR je problém

Máte-li komplexní modulační schéma, stejně jako 64 QAM, informace jsou obsaženy v malých změn amplitudy nebo fáze signálu.Používáte-li přenášet zesilovač, který má 10 stupňů fázového posunu, kdy je vysílání 1 watt, ale 20 stupňů fázového posunu, pokud je přenosu 2 w, pak máte vestavěný fázi chyby v závislosti na tom, jak stlačený zesilovač je okamžitě .To má za následek špatné bit rozhodnutí.

Můžete si v takovém případě buď
1) Jdi na modulační schéma s více konstantní amplitudy obálky, nebo
2) lépe přenášet zesilovač.Bohatý
www.MaguffinMicrowave.com

Díky, ale vidíte, čisté a hodně technických knihy jsou plné vysvětlení, ale většina z nich jsou v rozporu.
Například jsem našel zde některé z odpovědí:

http://en.wikipedia.org/wiki/Crest_factor

1.Sine vlna PAR je 3,01 dB
2.-?
3.-?
4.QPSK PAR je maximálně 4 dB
5.Našel jsem v CDMA IS-95 uplink specifikace, která OQPSK PAR je ~ 1 dB nižší než QPSK (vyplývající OQPSK PAR = ~ 3dB)
6.Z výše uvedených stránkách si můžete prohlédnout, že 64QAM je 7,7 dB.V jiné místo je uvedeno, že 16QAM je 3 dB nižší než 64QAM, 16QAM PAR tak bude 4,7 dB!?

Stále zmatená s FSK a GMSK.Možná 3dB je odpověď, stejně jako sinusoida.Doufejme!

Souhlasím s Biff, že pro sine vlny bez modulace špičkový výkon je stejný jako průměrný výkon.
Totéž platí i pro FSK a GMSK jsou konstantní obklopí.
Takže jejich PAPR je 1.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back