PECL Logické Design Diferenciální Logic.

J

joeRoche

Guest
Ahoj,

Mám dotaz týkající PECL logika Design.
Já jsem na tuto novou technologii tak jsem rychle otázka.

PECL logické konstrukce používá (emitor vázanou logické).To je logické Diferenciální a skladby na PCB jsou přenosové linky a musí být zastaveno.

Má někdo znát referenční knihy nebo designér manuální s referenčním designem, který můžu podívat na.

Já jsem za použití on-poloomleté diferenční logiky pro vysokorychlostní aplikace a jsem znepokojen fanout.

Může PECL přístroje disk více než jeden vstupní jako RS-485 síť.Nebo máte používat buffery.Jakékoliv informace by mohla být užitečná.

On Semiconductor je lídrem na evropském smluvním právu a PECL složek.Vzali na produktovou řadu dříve provozovaných Motorola.Přejít na http://www.onsemi.com
a hledat PECL.Najdete zde četné návrhu průvodce.

Můžete fanout PECL.Nicméně, směrování musí být sedmikráska-řetězcem s ukončením rezistory na konci daleko.Nejčastějšími chybami jsou buď místo ukončení rezistory přímo u zdroje, spíše než o náklad.Ostatní chyba je na trase hvězdicového vzoru, nikoliv Daisy-řetězce.Osobně jsem obvykle pouze fanout na 2 nebo 3 přístroje.Nad rámec 3, mohu použít pufr čipy pro generování více kopií signálu.PECL nebo ECL je opravdu užitečné pouze pro vysokorychlostní věci.Pamatujte si, tohle je uzavřeno délka diferenciál směrování.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back