permitivita dopad na Axial Riato

R

rf1008

Guest
Já simulované UHF anténa s kruhovou polarizací v HFSS, a zjistil, permitivita dopad na AR je velmi velký. např. při ER = 4,0, AR je 1.5, při změně er na 4,2, AR je 10. Je to příliš mnoho variací, i když jsem chould vyladit model zlepšení AR. Je můj závěr v pořádku? díky! BTW: FR4 sub a jeden vstup se zadním krmiva.

Pravděpodobně používáte konstrukci bez splitteru s 90 degreed zpoždění jedné z cest. Jednotlivé krmné kruhové skvrny využít mírného rozladění mezi kolmými rezonancí. Jeden rezonance je 45 stupňů předem a druhý je o 45 stupňů za následek Celkový 90 ° fázovým posunem (induktivní nebo kapacitní chování). Nicméně změny v rezonančních frekvencích kvůli změnám v ER bude mít v různých fázového posunu v obou rezonancí, tedy ve špatném axiálním poměru.

Ano, mohu použít pouze jeden zdroj portu rozbočovače bez napájení s 90 degreed zpoždění jedné z cest. Nikdy jsem předtím navržena anténu a snažil se simulované to nedávno, a zjistil, že je obtížné splnit AR na jedno krmení náplasti na FR4.

Přiložené tři AR křivky s Re = 4.0,4.2 a 4.4, ve které VZ měnit moc. Je to obtížné kontrolovat permitivity substrátu být ve velmi malé změny. Existuje nějaké metody, nebo něco špatně? díky moc!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back