pevná PCB / flex / drát lepení

O

obvod

Guest
Ahoj, já jsem při pohledu na aplikaci, kde do mám čip v Silicon die formulář, který musí být drát vázané na velmi malé PCB (asi 3 mm x 5 mm) a pak musím vzít signály ven do jiné rada pomocí flex kabel.

Rada hosting čip musí být pevné a nelze je flex.Problém jsem čelí, je, že čip má své podložky (všechny po jedné EGE) s rozměrem 81 x 81 um um a hrany - hrana podložky vzdálenost je 3 um (centra do centra je 84um).Teď jsem slyšel, že podložky na palubě je možno se přímo pod zemřít tak, že drát dluhopisu může být straight wire.teď to znamená, podložky na palubě budou odděleny 3 um Edge-to-Edge, který není přijatelný pro všechny pcb výrobce.Ověřil jsem si s mnoha PCB výrobci a jsou ochotni jít až tak daleko, jak 3 mil. (trať prostor / na šířku).když říkají, 3 mil. rozteč je všechno okraje k okraji?

Teď moje otázka je, máte nějaké návrhy na lepení společnosti drát v USA.a jaké jsou požadavky na podložky na palubě.mohu pohybovat podložky od čip tak, že nějak dokážu všechno 3 / 4 mils mezery (osoba, která měla dělat drát lepení řekl, že preferuje polštářky, aby se pod křemíku).nebo je tam jiný technologii, která je zde pro práci v tak jemné stoupání zařízení?díky předem .....

Viz dokument na straně 4
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Zdá se, že někdo dělá tento projekt těžší, než by mělo být ...
Ive právě dokončil drát pouto deska s následujícími parametry:

Die Velikost: 3750 x 2500uM
Die pad pitch: 80uM
Pad vzdálenost od okraje Die: 158uM (pasivace otevření 4uM)
Podložka tvar šestihranu: 72uM x, 113uM y.

Vytvořil jsem dluhopisu pad na 4mils x 6 mils.Umístěny všechny GND dluhopisů Die Flag.(Měď letadlo pod die)
A konečně všichni signál dluhopisy byly rozdmýchal ven až 100 mils (3mil stopových s 3mil prostor)
Ano, je to vždy okraje k okraji.
Balíček pro tuto část je 104 pin QFN s roztečí 0,4 mm.

Zatím nebyly žádné problémy s výrobou.Ive také vzít čas, aby můj drát dluhopisů osoba se podívat na design, aby zajistili, že by to mohlo být hotovo.

Pokud máte otázky kapku mi čáry.
Přeji dobrý,

Eda

Díky za Vaši odpověď.Jsem se setkal s lepením chlapa drát a uspořádání destiček jsem na mé rady, řekl, že by se dalo dělat.Ale já mám otázku, chci zemřít, aby se drát vázané na pevnou desku a potom pomocí flex propojení / kabel pro přenos signálu do jiného FR4 radě.Tato otázka je zde rada hosting zemřít musí být max. velikost 3 mm x 10 mm.Teď je to opravdu miniaturní a způsobuje problémy, pokud jde o výšku flex kabel, který se chystá přijmout signály ven.Tam jdou až 18 signálů a I dont vidět žádné flex kabel výrobce bude hřiště menší než 0,5 mm ...a to znamená, já dotírat ubytovat 18 signálů v 10 mm.

> Umístěny všechny GND dluhopisů Die Flag.(Měď letadlo pod die)

Je to dvouvrstvé deska?

Ostatní Otázkou je, jak dobré / špatné to je drát dluhopisů zemřít na flexibilní tištěný obvod a používání stiffner na čipu místě.A myslím, že stačí vzít FPC ostatním FR4 palubě a používat konektor ZIF tamhle ... díky moc

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back