Pevný disk pro Acer Aspire 4920

D

dark_ages

Guest
Ahoj, jaké jsou značky a modely pevném disku, které mohou být použity v Acer Aspire 4920? Mám tady vlastní pevný disk, ale zdá se, že při používání jeho disk se dotýkají navzájem. Snažil jsem se google kompatibilní značky a modelu pro něj, ale jen mi dal schopnost tohoto konkrétního disku. tnx za jakoukoliv pomoc ... =)

Při použití jeho disk se dotýkají navzájem
To je nejasné. Můžete mi to vysvětlit? Existuje více než jeden oddíl? Slyšel jsem, že pokud změníte notebook Windows stroj jen trochu moc, to bude najednou získat představu, že vaše kopie systému Windows je na nelicencovaném počítači. Možná hit spuštění zádrhel, který je těžko řešit. Vlastní instalace systému Windows disk nemusí instalovat. Víte, značka a model HD, který byl dodán s vaším? Změna kapacity by měly být v pořádku, ale není mi citovat.

Ano, pane, to je Hitachi HTS541612J9SA00-(S1) .... ale zdá se, že není tam žádná taková značka a model k dispozici zde na našem území, další věc je, že jsem vyslán na tuto otázku na jiných fórech a jedním z chlapa řekl, že je SATA HDD druh a všechny 2,5 "by se vešlo na to, ale proč je to, že když jsem vstoupit do systému BIOS štítek na mém HDD SATA není, ale místo toho je to IDE? [COLOR =" Silver "] [SIZE = 1] ---------- Post added at 08:53 ---------- Předchozí příspěvek byl v 08:51 ---------- [/SIZE] [/COLOR], když jsem se zmínil, dotýkají se navzájem myslím, že je takový hluk na pevném disku, když je notebook v provozu. Zdá se, že disky jsou kolize s sebou.

V podstatě, váš pevný disk spadl. Vaše jednotka rozhraní IDE a SATA není. Takže chcete získat 2,5 "IDE disk k notebooku .. jakékoliv značky by mělo být OK.

Váš model ne. HTS541612J9SA00 objeví ve vyhledávání na internetu jako SATA disk, ne IDE. Budete muset zjistit, zda-li váš disk Bay je IDE nebo SATA. Nebo možná najdete obrázek na webovou stránku, která ukazuje konektor odpovídající vaše. Hitachi Travelstar 5K160 HTS541612J9SA00 - Pevný disk - 120 GB - Interní - 2.5 "- SATA-150 - 5400 rpm - vyrovnávací paměti: 8 MB výše uvedeného popisu najít na adrese: ww.amazon.com/Hitachi-Travelstar-5K160-HTS541612J9SA00-internal/dp / B000W9ODP2

Měli byste být schopni najít v manuálu k disku on-line. Stáhněte si jej a porovnejte připojení datového kabelu, tam je docela dost rozdíl mezi IDE a SATA. SATA je poměrně kompaktní, s menším počtem pinů ve srovnání s IDE, které na 2,5 "zabírá většinu měniče konci kabelu.

tnx pro každého .... zkusím to, upřímně, není to můj notebook .. =)

Ahoj, Acer Aspire 4920 Notebook podpora Podpora 2,5 "SATA pevný disk, 5400 otáček. Hitachi, Toshiba, Samsung, Seagate, mohou tyto modely zápas. Normálně že je to přichází s WD-250 GB-5400rpm, 8MB cache. Nezkoušejte použít 7200rpm rychlost, to aby za teplo a snadno zkazit i ke ztrátě dat .......... 8o

= ....), Nevěděl jsem, že dopis a počet kombinací Hitachi HTS541612J9SA00 má stejnou význam snadno identifikovat specifikace z pevného disku ..... teď vím, že můj HDD SATA .. tnx .. všichni.

Ahoj, je váš pevný disk Hitachi SATA 2,5 "velikost, 120gb 5400 RPM 8MB cache, můžete použít jakýkoliv 5400 rpm 500 GB 2.5." Pevný disk i:.-X

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back