PG diplom v oboru design VLSI v Banglaore, Indie

• Thread starter electronics_kumar
  • Start date
E

electronics_kumar

Guest
Slyšel jsem, že některé instituty se systémem "PG diplom v oboru design VLSI" .. zda je hoden? .. mám na mysli, zda je tato PG diplom udělen vede k umístění ...

Odpověď na mou otázku ... Jsem despartely hledá, že ...

drahý příteli, otvory v VLSI pole pro Osvěžovač jsou velmi omezené, je-li ústav dát nějaké ujištění vedení kampusu pak jen byste tento kurz.MTECH je lepší variantou

tasnif ur Rehman napsal:

drahý příteli, otvory v VLSI pole pro Osvěžovač jsou velmi omezené, je-li ústav dát nějaké ujištění vedení kampusu pak jen byste tento kurz.
MTECH je lepší variantou

mám dobré zázemí v předmětu pak se musí obrátit přímo na společnosti člověka, čeká na rwhat těchto zatraceně replys, i když chcete jít na tento kurz jít na sandeepani, ban'lore lepší nejlepší volbou pro vás

U jen zkusit psát životopis v nakuri a některé poradenské firmy.pomohou u více najít zaměstnání.
Průměrná doba najít nějaký dobrý trénink institut s velmi dobrými nástroji.
pak u můžete studovat.
pokud existuje institut má silné eda nástroje.pak bude účtovat u více.
tak consisder že problém rovněž

ahoj jak se máš?whatz nahoru?Už jste se připojil do všech kurzů?

hi Kumar.
dokončení PG & stupeň spojení některých předmětu je good.but poplatek za takové kurz je příliš espeacially v b'lore. 75K, tj. pro sandeepani škole VLSI designu.
jít o práci ....
Pandit

lepší jít na MTECH .. jsem udělal tento kurz od b'lore ale luckly dostal plivanec v VLSI oblasti, ale všichni moji přátelé pracují v jiném oboru, takže z 60 studentů asi 5 pracují v oblasti VLSI teď .. takže výběr je tvůjPřidáno po 3 minutách:seno člověk jste měli drancuje bodů, můžete darovat nějaký vtip .... sbohem

deb_mallik napsal:

lepší jít na MTECH .. jsem udělal tento kurz od b'lore ale luckly dostal plivanec v VLSI oblasti, ale všichni moji přátelé pracují v jiném oboru, takže z 60 studentů asi 5 pracují v oblasti VLSI teď .. takže výběr je tvůjmůj přítel .... i již dokončené moje ME aplikované elektroniky .. potom, co mám dělat ..
Přidáno po 3 minutách:
seno člověk jste měli drancuje bodů, můžete darovat nějaký vtip .... sbohem

pokud uwant dobrou kariéru v VLSI, je lepší jít na MTECH z doslechu vysokou školu, protože mnoho institucí, které přicházejí s samozřejmě jen na hotovost na aktuální trend.pro VLSI U potřebují zkušeného fakult s atleast na 2 roky praxe v reálném čase.ale to se neděje, spíše se jedná jen dělat nějaké cíle, jak vydělat peníze a realizaci kurzu.ex United Technologies.

i poradenství pro každého, kdo je odhodit myšlenku spojení tohoto institutu.

VEDA IIT v hyd je dobrá.

Pokud někdo správné expozice v VLSI instutite Ur se nachází v Chennai hledá pro studenty MS.
Pokud se někdo chcete připojit MS v # 1 College v Tamilnadu pm mě Ur pokračovat.

jde o
Aravind

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back