pH senzor

W

wakaka

Guest
Dobrý den, chtěl bych vědět, jaký typ pH senzor je kompatibilní s PIC. Vlastně jsem si najít pH senzor, který je rozhraní s mikrokontroléry, nějaké návrhy? PLZ pomoc, thankx

Wat o čidlo vlhkosti? Wat Našel jsem je http://www.futurlec.com/Temperature_Sensors.shtml , které jsem jako šedivý, jak vypadá to, že pomocí I2C pro komunikaci s mikrokontrolérem. Existuje nějaký čidlo vlhkosti, která je něco jako LM35 (teplotní čidlo), což je vlhkost proportiional s výstupním napětím ..... thanx.

[Quote = IanP] Pro připojení pH-senzor PIC potřebujete vysokou impedanci signálu obvodu .. Zde je jeden příklad: h ** p: / / damien.douxchamps.net / elektro / ph_meter.php S pozdravem, IanP [/quote] schematicky výše uvedená tvrzení 0.02pH přesnost, zatímco konektor určen pro pH Sonda je DB15 s poměrně vysokým leackage proudu. Každý, kdo někdy dělal pH metr ví, co to znamená ... BTW, co je konfigurace IC1? Mohl by to být provedeno bez použití 100M odporu? : D

na místním trhu pH sondy jsou k dispozici, ale ze 4 typů 1] typ skla pH sonda 2] keramické typu pH sondy 3]? Jméno 4]? jméno pak jaký typ bych si měl koupit, takže k dispozici signál a klimatizace CKT použít. děkuji

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back