Photodiode zesilovač problém

M

Miltaridis

Guest
] Já jsem za použití PIN fotodiody bpw24r spolu s operační zesilovač zapojen jako ada4817 Transimpedance zesilovač. O upřednostnění diody na 5V My datasheet mi dává kapacita 3,8 PF, který spojil zpětnou rezistor 75K se zbytkem obvodu by se mi pásma asi 20 MHz. My fotodioda datasheet také uvádí, že fotodioda má unikající proud asi 2-10nA. Takže předpokládám, že tento proud by být rozšířena na zpětnou vazbu odpor a já bych se asi 750μV offset v důsledku úniku current.Moreover zkreslujícího proud je v rozmezí Pico, takže by neměla vést ke offset taky. Když odešlu náhodný modulovaný Manchester na 2 MHz signál mám signál s trochu zkreslené, ale trochu se hlavní posun o 200 mV a moje singal PTP v 800mv. Tady je moje schéma. [Url = http://images.elektroda.net/37_1307661478.png]
37_1307661478_thumb.png
[/url] Může někdo poukázat na zdroje tohoto hluku ? thx předem

Offset nebude považována za šum. Může být Já jen nechápu váš signál popis. Transimpedance zesilovač s GHz zesilovačem a žádnou zpětnou vazbu kapacita nemůže mít za následek stabilní provoz, nicméně.

No já jsem s použitím zbloudilý kapacitní odpor odporu, který je o 0.2pf eliminovat hluk získat vrcholit. Ofsetem myslím, že má signál, který přichází v převrácené podobě způsobem rozšiřuje-200mV až-800mv a já bych očekávat, že v rozmezí od 0mv do 600mv. Děkujeme za vaši rychlou odpověď

Tak jsem pomocí rozptylové kapacitní odpor což je asi 0.2pf eliminovat hluk získat vrcholit.
Tak to je docela velký odpor balíček.
Já bych očekávat, že v rozmezí od 0mv do 600mv.
Mě taky na první pohled. Možná je to způsobeno fotodioda chování? Pokud si chcete zobrazit zesilovače impulzní odezvy pro optické impuls delší dobu. Mimochodem, pokud používáte 10:01 osciloskopické sondy, jste jisti, že je správné frekvenční kompenzace?

To by mohlo být užitečné snížit svůj názor odpor hodnotu a uvidíme, co se stane. Také tyto simulované nebo praktické výsledky? S 75K zpětné vazby celkový výkon bude příliš pomalý na 2 MHz signál obdélníkového myslím. Můžete se spolehnout na rozptylové kapacity na náhradu škody. Také, co je rychlost sondy osciloskopu jste se (za předpokladu, že jste si vybudovali to)? Vysokofrekvenční oscilace často vypadají jako DC offset na pomalý osciloskop. Keith.

Tak jsem se snažil snížit odpor zpětné vazby dostal lepší, propustnost, ale stále stejný problém kompenzovat. Pomocí velké kompenzace Capacitator dá vytáhnout ve frekvenční odezvě omezení šířky pásma. Přesto jsem se snažil dávat velký kompenzaci Capacitator a mám jen offset ..? My osciloskopu je na 100MHz, ale i dont think jeho oscilace, protože velké kompenzace Capacitator by zabil. Frekvence compnsetaion líto, ale nemám žádné poznatky o tom Díky za tvůj čas

Vyjměte fotodiody a zjistit, zda jde offset. Je to v naprosté tmě? Je připojen správně kolo (nepravděpodobné, že by bylo špatné, jinak výstup bude mnohem horší). Keith

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Příspěvek přidán v 11:18 ---------- Předchozí příspěvek byl v 11:16 ---- ------</span></span>
Mimochodem, já bych ani zaručit, že velká kompenzace kondenzátor by se zabránilo kmitání v závislosti na rozložení PCB a kondenzátor hodnot a typů. Je to na PCB s dobrou deskou umělé země a dobře oddělené? Keith

Myslím, že jeho signál souvisí, protože když jsem dont cíl paprsek mi žádný posun .. O rovinou vozovky a oddělení jsem udělal můj nejlepší Nejsem jakékoliv odborné jen student Děkujeme Vám za Váš čas [COLOR = "Silver" ] [SIZE = 1 ]---------- Příspěvek přidán v 14:02 ---------- Předchozí příspěvek byl v 13:37 ----------[ / SIZE] [/COLOR] No mám divné, stopa, se vypnutí výstup operačního zesilovače je, dává asi 200 mv ...

Frekvence compnsetaion Omlouváme se, ale nemám žádné poznatky o tom
Moje otázka se vztahuje pouze, pokud používáte napětí potápění (obvykle 10:1) sondy. V tomto případě naleznete v osciloskopu manuál, většina osciloskopy mají test výstup pro kompenzaci sondy. My přednostní připojení osciloskopu bude 450 ohmů série rezistor na výstupu zesilovače, kabelu 50 ohm a 50 Ohm impedance na osciloskopu. Můžete si být jistý, že dostane rovnou frekvenční odezvu až GHz a žádné chyby kompenzaci sondy. Také bych rád vzpomínám můj návrh pro kontrolu pulsu odpověď na delší časové období. Po vyjmutí diody, jako Keith navrhl, budete muset pár generátor signálu k zesilovači, nejlépe přes odpor. Nebo provádět toto měření s diodou na místě.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back