photogate pomoc

R

Rambo

Guest
Mám v plánu zřízení photogate systém pro práci s mým paintball zbraň.Já budu používat photogate zjistit, zda je míč přítomen v komoře, aby se zabránilo sekání.Já už mám obvod navržen s časovačem 555 střílet zbraň, ale já potřebuju pomoct nastavení photogate systému.Vím, kde si vedla a přijímače needso pokud vás vědět, můžu vystopovat konkrétní model #.Nemám tušení, jak se drát oko systém do svého obvodu natož nějaký nápad, jak tyto lidi práci.Nemohl jsem najít žádnou pomoc na webových stránkách, takže žádné pochopení by bylo super.

I dont pochopit, velmi dobře to, co potřebujete tady, práce s photogaters není příliš těžké, používáte IR nebo visuble světlo?

Co bych dělal já pravděpodobně používat fotografie jako přijímač Zdroje switch modul, myslím-li zjistit míč v komoře vám moc do všech aktivačního režimu, pokud jste dont zjistit míč v komoře, si mohl vzít vypnutí systému pomocí TTL hradla, nebo třeba relé, protože nemám tušení, jak se vaše díla i ostatních systémů, ve skutečnosti dotírat říci, jak se stavět to.

ok nemocný dát trochu více informací o tom, co se snažím dosáhnout.Budu pomocí IR nejsou viditelné světlo.Já už mám pracovní obvod, který požáry moje zbraň semi-automatický.co jsem doufal, že k dosažení s photogate je vytvořit něco tak, že vždy, když vstoupí do koule porušení bude marker ohně jak dlouho jak trigger je držen dole.Tak to bude typu automatické, ale to bude střílet různým tempem v závislosti na tom, jak rychle zásobník je koule krmení do zádi hlavně.Mám potíže s přemýšlením, jak drát, že.Dám odkaz na aktuální schéma jsem už udělal.

http://home.comcast.net/ ~ millersseven/schem2.GIF

Z horní části hlavy, byste mohli a brány, tak vstupy z A bude photgate a další informace by se spouštěcím spínačem, kdy oba vstupy jsou "1", výstup je "1" moc a oheň míč pomocí systému již máte, můžete si dát tento výstup pin reset 555, takže pokud logické "1" je venku a brány 555 začíná pracovat, když je to "0" 555 bude reseted a nebude oheň.

Jak to vypadá, napětí diveders se dostat na 5 voltů potřebujete ofr logicl "1", protože používáte 9v nabídky, nárazníky pomáhají udržovat diveder stabilní, nelze použít, pokud ty stávající a brána dostane je malý a jsem si jistý, jestli opravdu přijímač IR je nasycen, když se dostane světlo, budete muset vyzkoušet, že.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

Možná jsem něco chybí, ale zdá se, jako to, co jste si nebude fungovat.Z toho vyplývá, že pokud by se konaly spoušť (stav 1) a přijímač byl blokován (podmínka 2), že výkon by šel do nastavení, které spouští jako na 1,5 voltů.Takže pokud obě podmínky byly pravdivé, by se nic nestane.Ale jak jsem řekl, jsem asi jen chybí somethign.

Podívejme se to.

A brána produkce směřuje do děje, když oba vstupy jsou pravdivé, stisknutí spouště pistole se dostane skutečný ve druhé vstupní brány, IR čidlo je ten, který rozhoduje o další kolík, který by šel na true, kdy je komora nahraje a je připravena ke střelbě, kdy přijímač nedostane žádné světlo je stále řez, takže výstup pro senzor IR by Vcc což je pravda, to znamená na úrovni komory se nahraje tak to je podmínka, aby oheň zbraň, máte pravdu, je brána a není míček ve vstupu, je normální a brány.

Omlouváme se za chybu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back