Pic řízený 3f motoru regulátor, který nefunguje (P kanál)

B

blaijon

Guest
Ahoj. Mám PIC16F84A naprogramován, aby z 6-ti místný binární číslo, které je se domnívat, pro zapnutí a vypnutí vhodné pro napájení MOSFET malý indukční motor. Vše probíhá dobře s LED sekvence je správná. Ale já prostě nemůže dostat MOSFETy uvolnit dostatek energie. Pic je na pět voltů a pomocí diod jsem malý čipy spojeny do šesti MOSFET, které jsou připojeny do 100V DC. Mám MOSFETy zřízena v bridge formace. Myslel jsem, že tranzistory MOSFET nemusel tolik proudu, aby se jim děje. Jsou přepínání ale jak jsem řekl dříve, než intensisty, že vyjde z nich je negligiable. Tam je slabá jutter od motoru a chce se obrátit, ale to postrádá šťávu. Mimochodem, to se stává skutečnou bolest hlavy. Vím, že víc než o programování elektroniky a IT se ukazuje. Zde je schéma stejně. Fandit, Barry.

Microchip vydala příklady použití na VFD, které obsahují funkční brány disk. Čtení svůj příspěvek, mám podezření, že jste implementovat správné obvodem pro high-tlačítka na boku vůbec. Kromě Microchip, také zařízení výkonové elektroniky, dodavatele, nebo např. IRF Fairchildsemi různé aplikační poznámky o tom. Je to také seriál na téma edaboard.

Dobře. Já jsem konečně MOSFETy vypálit pomocí pole Darlington a motor točit se na nějaký čas, než doslova zvětšovat MOSFET a jeden z nich ve skutečnosti poprsí sebe. Docela úžasné, pokud jste do exploze. Myslím, že jsem docela dost, když jsem se střílet přes zvyšoval frekvenci. Nějaké návrhy. Díky, Barry.

Tam může být několik důvodů pro nedostatek MOSFET, jako jsou - Máte dost deadtime mezi MOSFETs stále častěji? - Jsou vaše MOSFETs opravdu zcela zapnutí nebo z důvodu rychlosti nejsou? Pokud je druhá mocnina ztráty mohou být tak vysoké, může selhání nevyhnutelný. - Podobné / V souvislosti s výše uvedenému je řízení teploty dobře dost být schopný nést tepla způsobit tím, ztrátový výkon? Možná nástin svého obvodu by mohl pomoci. Na zdraví

Dobrý den. Zde je tzv. odsouzený schéma, které doslova vybuchne mosfety a vyrábí plameny a pošle části létání o mém domě. Nechal jsem se s jinými nabídkami na obvod, který řídí frekvence a šířka pulzu. Dal jsem spoustu času mrtvý ve MOSFETy, ale já už nesnaží využít tohoto obvodu, dokud jsem odhalil problémy, jak už jsem foukané 8 MOSFET a nejsem dobrým příkladem pro zbytek lidí v domě . frekvence max I použití je 50Hz s volatge kolem 90V. Motor táhne 250 wattů. což znamená, 220/240 zhruba 1 amp. To je s normálním tři fáze napájení sítě. Stýskalo se mi po zbytek okruhu, neboť jen kontroluje Pic Pokud můžete pomoci, skvělé. Pokud vidíte chybu, skvělé, když si můžete říct, že nemám ponětí, a měla by začít uvažovat o tom, já ještě pak jsem taky začínám concure. Každopádně vše nejlepší a těšíme se na setkání s Vámi, Barry.

Omlouváme se, ale obvod nemůže fungovat, jak je uvedeno. Žádná tranzistor bude stále zapnutý. Je třeba na úrovni vysoké řazení na straně řidiče, např. IR2110.

Ahoj. Mohl byste eleborate trochu pro mě. Nechápu, co myslíte tím, že lze zapnout. Oni se motor točí něco těsně předtím, než vyhodit do vzduchu. Díky za svůj komentář.

No to začíná vypadat, budu muset vyřešit záhadu, která mě bude nějaký respekt.

Oni se motor točí něco těsně předtím, než vyhodit do vzduchu.
To je opravdu trochu tajemná. Ale je to naprosto jasné, že ULN2003 nemá žádné funkce, zdroj pozitivní výstupní proud, protože je to otevřený kolektor Darlington pole. A i kdyby to šlo, to ještě nebude moci obrátit na vysoké straně přepínače napětí 100V autobusu. Ale jak již bylo řečeno, existují hluboké elektroniky učebnice, výrobce, katalogové listy a aplikační poznámky, a obrovské množství edaboard Témata týkající se 3-fázový fáze most výstup. Čtení, avšak je.

Ahoj a díky za radu. Já si uvědomit, že schéma, které jsem se poprvé ukázal, byl na můj kanál n nastavit, které by samozřejmě nikdy pracovat s polem Darlington Nicméně, pokud byste mohli náhradní myšlenka tohoto nastavení kanálu P vaše myšlenky by bylo velmi ocenil. Ještě jednou díky, Barry.

Ahoj. Je-li tento obvod se do práce, že by se vyrábět pouze čistě obdélníkový. By indukční motor funguje? Jen takový nápad.

S P-kanálem tranzistorů a pull-up rezistory na pozitivní napájení, jak je uvedeno v editoval schéma, obvod stále nepracuje. - Jak nastínil, D1-D6 neumožňují proud od řidiče. - Pokud se obrátíte nich by maximální hodnocení VGS pro tranzistory se exeeded sběrným potrubím. Je třeba dokončit okruh jiný ovladač s úrovní posouvání nebo optické izolované řidiče, nebo alespoň omezit VGS každého tranzistoru permissble rozsahu.

Ahoj. Myslím, že důvod, proč jste obvodu je vyhodit do vzduchu vaše MOSFET je, že nezdá se, že by kontroly na bráně napětí. Také byste mohli vyhodit do povětří, nebo si Darlington pole, protože má maximální hodnocení 50V. Podívejte se na to buď pomocí 15V Zenora diod nebo možná dobře zvolené odpory. Hodně štěstí.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back