pic 16F628

T

tinman

Guest
Dobrý den, našel jsem tento programátor pro pic 16c628 může i program 16F628 čipy s tím je? nebo nejsou tyto čipy kompatibilní? A co přesně je velký rozdíl mezi těmito dvěma? thnx předem, TINUZ

Nikdy jsem neslyšel o pic 16c628. Byl jsem pomocí 16ce621 a 16ce622, které jsou OTP (jednou programovatelné) zařízení, ale protože 16F628 je k dispozici, jsou zastaralé, jak 16F628 mohou dělat vše, co by mohli dělat ... 16F628 by měl být programovatelný každý programátor, který může program 16F84 například ... s pozdravem

Thnx za info programátor LVP jsem stavět programátor, ale co je nejlepší software pro použití s tímto programátorem? FPP prostě vypne s tímto programátorem ... Nějaké návrhy? (I používat windows).

Errm, já jsem miss programátor / typ ve své první zprávy? Co jste stavět? Pokud chcete také, aby program 16F877 a mnohé další obrázky, měli byste zkusit Epic! To je nejlepší! Obzvláště v sérii 18Fxxx. Analyzer.

Použil jsem JDM programátor obvodu s IC prog na PIC16F628 a PIC16F84. Pracuje většinu času. (Někdy programátor odmítne pracovat). Ale levné a používá sériový port Za zmínku stojí, že jsem nepoužil LVP módu ačkoli. a já jsem s tím nic dělat RB4 kolík i když říká, že to by mělo být uzemněno. A fungovalo to Zde můžete editovat své vlastní post místo post nového -! Mw

[Quote = klempíři] ahoj, našel jsem tento programátor pro pic 16c628 může i čipy program 16F628 se, že jeden? nebo nejsou tyto čipy kompatibilní? A co přesně je velký rozdíl mezi těmito dvěma? thnx předem, TINUZ [/quote] Ahoj jsem přešli na 16F628 z mých vzorů s 16F84. No tam jsou některé věci budete muset změnit, jako zakázat srovnávacím režimu v kódu, pokud není jejich použití. Další věc, kterou jsem se snažil marně dostat 16F628 naprogramované správně s mou PICSTART +. Po chatování na uChip sami mi řekli, že nemůžete program 16F628A na nastavení 16C628A. Na konci jsem musel koupit upgrade firmwaru pro PICSTART + a blýskl nový operační systém OS do toho. Po tom všem už žádné problémy. E

Nikdy jsem neslyšel o PIC16c628 je to stejné jako PIC16F628, ale s kódem EEPROM pamětí namísto Flash?

Ahoj Pokud použijete 16F628 PIC MCU, musíte si být jisti, než PGB čepu je uzemněn ..... Doufám, že vám Bye

Jsem pomocí epos, postavený s informacemi z této desky, funguje pod XP a pod Win 98, je rychlé! Držet kabelu pod 70 cm ... můžete používat beta software od firmy, která dělá epos ... btw, zjistil jsem, že epos pracuje s IC prog, pokud zvolíte "Tait sériový programátor" a invertovat poslední dva signály o hardware configuraton ... epos software je rychlejší, a funguje bez záplaty pod XP, tak proč se obtěžovat? ... Snažil jsem se budova JDM několikrát, a to nikdy nefungovalo ... Vím, že mnoho použití, ale nedoporučuji to ... můj developer nastavení je Microcode, pic základní a epické .. jsem začal psát vlastní kód před týdnem, a já jsem spokojený s dosavadní výsledky ... díky této desce, protože jsem neandrtálského programování .. . : Oops:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back