PIC 16F72 Na Hlavní UPS PIC Zdrojový kód povinná

J

jamil_tech

Guest
Vážený příteli, mám PIC 16F72 založené domácí UPS PCB. Ale teď potřebuji PIC 16F72 mikroprocesoru kompletní zdrojový kód pro obvod a LCD pro tento okruh Přiložené fotografie. Pokud někdo má jeho kompletní technologii a zdrojový kód prosím, kontaktujte mě. Budu platit za to. Díky Jamil

Vážení Džamil sb, jsme tady nákup kompletní pcb s naprogramovat PIC16F72 ic. Tento typ PCBA se skládá ze uváděný jako, 1-kompletní přepínat systém s relé atd., k udržení výpadku elektrické energie a síla restore.which je zásadní pro UPS. 2-oscilátor výstup pro řízení polovina mostu FETs. 3-odříznout nabíjení baterie, když dosáhne své maximální voltů (14,4 V). 4-UPS v režimu nízké bat varování a vypnout. 5-ochrana proti přetížení, při mode.to UPS chrání FETs. 6-stav baterie monitor s 5 LED diodami, během těchto 5 režim nabíjení LED diody blikají stejně jako můžete vidět v fón nokia buňce screen.when účtujeme nokia mobilní telefon. Pokud potřebujete jen PIC16F72 nebo kompletní PCBA. můžu poslat. Asif Muhammad jsem PIC 16F72 založené domácí UPS PCB. Ale teď potřebuji PIC 16F72 mikroprocesoru kompletní zdrojový kód pro obvod a LCD pro tento okruh Přiložené fotografie. Pokud někdo má jeho kompletní technologii a zdrojový kód prosím, kontaktujte mě. Budu platit za to. Díky Džamil [/quote] [/img] [/code] [/quote]

I Have Kompletní PCB a designu 16f72 UPS s hex kódu. Mé jméno je u Aleem, můžete mě kontaktovat na 9738103133.

I Have Kompletní PCB a designu 16f72 UPS s hex kódu. Mé jméno je u Aleem, můžete mě kontaktovat na 9738103133.
=================================== ===================== Vážení Aleem, je Alay sala mu kum, musím PIC 16F72 Na Hlavní UPS PIC zdrojového kódu + PCB s LCD displejem schématický, jsem z Bangladéše , tak jak můžu mít možnost Sbírej to?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back