PIC 16F877 rozhraní s LCD 2 x 16 znaků Vlastní nezobrazuje

W

WStevens_sa

Guest
Ahoj kluci jsem přidal vlastní znak na můj program, ale to není show. Uvidíte říkám, že z "void CustomChar (char pos_row, char pos_char)", ale nezobrazí na ROW2 column1.
/ / LCD modul připojení sbit LCD_RS na RB4_bit; sbit LCD_EN na RB5_bit; sbit LCD_D4 na RB0_bit; sbit LCD_D5 na RB1_bit; sbit LCD_D6 na RB2_bit; sbit LCD_D7 na RB3_bit; sbit LCD_RS_Direction na TRISB4_bit; sbit LCD_EN_Direction na TRISB5_bit; sbit LCD_D4_Direction na TRISB0_bit; sbit LCD_D5_Direction na TRISB1_bit; sbit LCD_D6_Direction na TRISB2_bit; sbit LCD_D7_Direction na TRISB3_bit; / / End LCD modul připojení char txt1 [] = "Mon 14:21 +55 ° C", char txt2 [] = ""; char txt3 [] = "Lcd4bit", / / zobrazí jako první char txt4 [] = "příklad", / / druhý displayef char i; / / smyčka variabilní neplatné Move_Delay () {/ / funkce pro Delay_ms text pohyblivé (500); / / Můžete změnit rychlost pohybu zde} const char znak [] = {} 14,17,14,14,14,17,14,0; neplatné CustomChar (char pos_row, char pos_char) {char i, Lcd_Cmd (74); for (i = 0; i

Má někdo nápad. Mám googled téměř celý den a nemůžete najít řešení. Každá další standardní charakter se objeví na LCD bez problému. Také jsem si všiml toho, když jsem použít CustomChar () Je to jasné pozici to prostě neukazuje vlastní charakter. Návrhy nebo pomoc bude appreciated.M

Má někdo nápad. Mám googled téměř celý den a nemůžete najít řešení. Každá další standardní charakter se objeví na LCD bez problému. Také jsem si všiml toho, když jsem použít CustomChar () Je to jasné pozici to prostě neukazuje vlastní charakter. Návrhy či pomoc bude appreciated.M
Ahoj WStevens_sa! jsem se pokusil vytvořit vlastní znak zobrazení program. Jedná se o program. Ono to funguje. Ahoj všichni! Pokuste se vytvořit více .... Poslat edaboard. [Url = http://images.elektroda.net/8_1295551945.jpg]
8_1295551945_thumb.jpg
[/url] sbit LCD_RS na RB4_bit; sbit LCD_EN na RB5_bit ; sbit LCD_D4 na RB0_bit; sbit LCD_D5 na RB1_bit; sbit LCD_D6 na RB2_bit; sbit LCD_D7 na RB3_bit; sbit LCD_RS_Direction na TRISB4_bit; sbit LCD_EN_Direction na TRISB5_bit; sbit LCD_D4_Direction na TRISB0_bit; sbit LCD_D5_Direction na TRISB1_bit; sbit LCD_D6_Direction na TRISB2_bit; sbit LCD_D7_Direction na TRISB3_bit , const char characterD [] = {} 31,9,9,9,9,9,31,0; neplatné CustomCharD (char pos_row, char pos_char) {char i, Lcd_Cmd (64); for (i = 0; i

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back