PIC 18F připojen ti sim modul problrm

W

wael_wael

Guest
Vážení přátelé, já se chystám navrhnout systém, který je pomocí pic 18fxxxx, měl by být systém schopen zaznamenat hlas v kartě MSD a je schopen odeslat pomocí MMS zprávy. já potřebovat pomoci najít SIMxxx modul, který má velké velikosti souboru a je schopen zpracovat mms. druhé, jak je uvedeno chci připojit MSD paměťovou kartu na pic 18fxxxxx je to možné a na obr. list uvádí, že pic schopni adresy 2 MByte externí paměti. kolik velikost karty MSD může být připojen k PIC. Vím, že moje Ptala jsem se tak moc, ale vím, že někteří z vás má schopnost dát odpověď, pro mě a pro všechny členy. S pozdravem

[Quote = wael_wael] Vážení přátelé, já se chystám navrhnout systém, který je pomocí pic 18fxxxx, měl by být systém schopen zaznamenat hlas v kartě MSD a je schopen odeslat pomocí MMS zprávy. já potřebovat pomoci najít SIMxxx modul, který má velké velikosti souboru a je schopen zpracovat mms. druhé, jak je uvedeno chci připojit MSD paměťovou kartu na pic 18fxxxxx je to možné a na obr. list uvádí, že pic schopni adresy 2 MByte externí paměti. kolik velikost karty MSD může být připojen k PIC. Vím, že moje Ptala jsem se tak moc, ale vím, že někteří z vás má schopnost dát odpověď, pro mě a pro všechny členy. S pozdravem [/quote] Zdravím, první, které IC plánujete používat? Pak mějte na paměti, formáty, které potřebujete řešit: hlas, záleží na hlasu kodér IC, pak dát tento soubor uložen v kartě SD / paměti, do kompatibilního formátu MMS bude odeslána přes sim modulu. : D -> IC Hlas KODÉRU -> SD karta -> MMS kompatibilní formát -> GSM / GPRS modul S pozdravem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back