PIC 18f4550 PICDEM FS USB Demo rady

Y

yawijaya

Guest
Ahoj,

Mám 2 PICDEM FS USB demo rady a jsem s projektem při USB HID firmware pro rady.Tam jsou některé vzorku firmware od nejnovějších mikročip rámce (v.2.5), a také jeden z Jan Axelson (lvr.com).Mnoho firmware tvrdí, že byly testovány na desce mám.Tak jsem šel dál a sestavují jeden projekt HID pomocí MPLAB IDE, a oni zkompilovaný a postavil se žádná chyba.Pak jsem naprogramován. HEX soubor k desce pomocí zavaděč, a také proběhla hladce.Ale poté, co jsem reset desky, laptop bude můj nepozná to.Mám něco chybí tady?protože jsem se také snažil s dalším projektem, ale nezdá se, že se do práce.Každá pomoc je ocenil!Díky!

Ahoj,

Opravdu ne do USB, ale jeden problém, který je často hlášeno na stránkách Microchip je, že některé notebooky mají problémy dodávat dostatek energie přes USB port.

Obvyklá řešení je řekl, aby s použitím samostatně napájeného USB hub krmit dobré vedení na USB zařízení.

Jo, to je součástí problému ... je tu kódovací problém jsem potřeboval vyřešit ale je to nyní pracuje při připojení k PC .. Díky moc

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back