PIC hex montáží nebo hex do C konvertoru

W

wakaka

Guest
Může někdo ze u doporučujeme některé softwary pro výše uvedené účely? děkuji

MPLAB ukáže rozebrání hex souborů. Zřejmě nemáte magicky získat připomínky nebo názvy proměnných.

Stáhněte si a nainstalujte ICPROG.EXE Vložte HEX soubor ICPROG klikněte na shromáždění View. Na zdraví

Pro 16f řady PIC IC máte software (zdarma) picdisasm. To je version.Very Windows snadné. Může být recompiled okamžitě MPLAB. Dokonce si můžete zkontrolovat, zda je program, který se vejde do určitého IC, pokud neznáte přesný IC. Pro 18 sérií verze DOS je k dispozici picdis18w. Oshon software PIC18 simulátor ide také vytvoří na rozebrání (s nebo bez operační kódy). Všechny verze vytvořit štítek automaticky. Pokud se dostanete výpis s čísly linek a operační kódy, importovat do Excelu, drop dva sloupce, které nepotřebujete, zkopírujte bilance obsah do poznámek, přejmenovat ji jako asm a otevřený v MPLAB. Ale pro demontáže, jak již bylo řečeno jinými, musíte vědět, jak se PIC funkce, aby se žádné užitečné ASM. Pokud nemůžete najít softwarů výše, jen mi PM.

Stáhnout a nainstalovat ICPROG.EXE Vložte HEX soubor ICPROG klikněte na shromáždění View. Cheers
Stáhnul jsem si ICPROG programu, ale jsem programátor není v rozbalovacím menu. Mám OLIMEX programátor. Jakékoliv myšlenky?

Já používám AVR USB programátor pro ATmega32. To není v rozevíracím seznamu v ICPROG.exe
Stáhnout a nainstalovat ICPROG.EXE Vložte HEX soubor ICPROG klikněte na shromáždění View. Cheers

Stáhnul jsem si ICPROG programu, ale jsem programátor není v rozbalovacím menu. Mám OLIMEX programátor. Jakékoliv myšlenky
Proč používat programátor / debugger číst obsah přístroje bleskem do HEX souboru? Většina programování / ladění / disassembler nástroje lze otevřít nebo importovat HEX soubor.

Jsem vytáhnout, hex soubor. Chcete kódu C záda. Aspoň trochu inteligentní text.

No discompiling zpět na C kód, se pravděpodobně bude dít. Můžete však rozebírat HEX soubor do montážní seznam, pomocí výše uvedeného obrázku, aplikace a picdisasm_1361.rar. Pokud chcete nahrát soubor, když mám čas, dám mu šanci.

Vážení bigdogguru Mám HEX PIC16F877A OBRÁZEK ​​chci převést do vhodného upravitelný výpis zdrojového kódu v C nejlépe můžete pomoci TKS Všeobecné rgds nešťastné

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back