PIC vs 8051 - který je lepší postavit robota?

W

w_bwr

Guest
hi, im velmi nové mikro-regulátory, a plánuje postavit robota. Navrhněte, který je lepší (PIC nebo 8051 )????? Thnks

To lze snadno provést s některou z nich .. Vyberte si ten, který vám umožní zaplnit větší pohodlí s .. Nebo, kdybych byl tebou, tak bych jít na PICAXE, jen proto, že je to tak zatraceně zatraceně snadno se učí .. Google pro - PICAXE + Rgds Robot-, IanP

[Quote = w_bwr] hi, im velmi nové mikro-regulátory, a plánuje postavit robota. Navrhněte, který je lepší (PIC nebo 8051 )????? Thnks [/quote] Ahoj w_bwr, můžete krájená zelenina s nožem nebo můžete zabít člověka s nožem. Takže to závisí na tom, kdo používá nůž a jak a na co. Kdybych byl na vašem místě: Nejprve bych vidět, jaké zdroje, já jsem s. 1. Assembler / kompilátor / Debuuger / programátor. Pokud budu mít jeden, pak je to OK, jinak můžu půjčit, nebo si to zdarma, nebo ji mohu získat za velmi nízkou cenu? 2. Jaké je využití tohoto robota: Self-Learning/Selling/Academic? Je to stojí za to dát v tom hodně množství úsilí a peněz na tento projekt? 3. Mám zdroj, kde bych mohl získat potřebné náhradní díly k dokončení projektu? 4. V krizové situaci, je tam někdo, kdo vám může pomoci pro tento projekt? nejlépe blízko mého místa / oblast / město / stát / země .... 5. Kolik času musím naučit micro? Pokud píšete software v C, pak se nemusíte psát do shromáždění, že sníží o 70% z učení / software-dokončení času.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back