PIC16F877A rozhraní GSM telefonu SMS

J

jojokatada

Guest
Jsem rozvoj modul, který používá SMS jako kontrola pro určité relé. Já používám jako oni PIC16F877A MCU hlavní správce. Může mi někdo pomoct ve snaze poslat AT příkazy, jako je AT + CMGL = 4 příkaz sériově do telefonu z mikrokontroléru. Byl jsem dělal pokusit odeslat prostřednictvím AT příkazů Hyperterminál pomocí programu Nokia 7110, 5110,3310 telefon připojen přes DAU-9P kabel FBUS, ale stále se nezdařilo. Pokud je to možné někdo mohl pomoci mi, jak se program MCU přijímat a dekódovat získaných údajů. (Zdrojový kód) ocení

Myslím, že AT Příkaz nelze odeslat přes FBUS kabel, a dokonce i řídit modem není možné provést přes FBUS kabel. Je to přes IR nebo možná Nokia datový kabel, který můžete jen ovládat telefonu modem.

jojokatada, to byl diskutován už mnohokrát ... Ve zkratce: není to snadné použití telefonů Nokia pro tento účel, použití telefonů Siemens nebo GSM modemy je mnohem easyer. Hledat mé příspěvky a najdete spoustu odpovědí. s pozdravem

C-Man Váš návrh je velmi appriciated, ale Siemens je těžké najít na mém místě, tím více populární, je Nokia GSM telefon. přesto mohl byste mi dát konkrétní model telefonu Siemens. o GSM modem mohl byste prosím vysvětlit trochu víc zdá se mi, jsem nevědomost o takové zařízení. pokud je to možné odkaz. s pozdravem

Na této stránce h ** p: / / home.no / fsan / projekty / máte jednu SMS kontrolu projektu pomocí Siemens S25, AT příkazů a PIC 16F877. Siemens S25 lze nahradit * 35 nebo * 45 model, co můžete najít. S pozdravem, Kima

Použil jsem nokia 30 GSM modem přes sériový port (UART), pomocí následujících příkazů na: AT + CMGF = 1 [CR] AT + CSDH = 1 [CR] = AT + CSMP 17,167,0,0 [CR] Poznámka : [CR] = návrat vozíku (asci hex). "OK" bude odpověď na výše uvedených 3 příkazy, pak: AT + CMGS = "123456" [CR] Poznámka: 123456 je telefonní číslo. Patří uvozovkách. Odpověď bude:> Nyní zadejte svou zprávu následuje asci 1A hex (kontrolní Z)> Hello World odpověď bude: + CMGS: 11 OK 11 bude lišit v závislosti na délce vaší zprávy.

ok, ale je to Siemens použít stejný kabel jako DAU-9P pro nokia telefon ocení za odkaz, někdo vědět víc link prosím pomozte

[Quote = jojokatada] ok, ale je to Siemens použít stejný kabel jako DAU-9P pro nokia telefon ocení za odkaz, někdo vědět víc, prosím, pomozte odkaz [/quote] Ne, není to má jiný konektor a také různé pinout :-( s pozdravem

Dobrý den, Zde je malý trik pro vás všechny .. Jak všichni víte, že většina telefonů si můžete koupit nepodporují TEXT mód pro SMS. Zjistil jsem, že pouze Mitshubishi Trium Mars podporuje textovém režimu, a využívá 38.400 baudů rychlost portu, standardní RS232 comm 8N1. Takže kdybych byl tebou, tak bych nechat za sebou všechny telefony, jako jsou Siemens, ericssonz, Nokie a všechny ostatní GSM modemy, které jsou velmi drahé, a použít tento telefon, místo:) Trax

Udělal jsem sms projekt s S25. Studoval jsem z těchto dokumentů, které jsem nahrávat nyní.

ahoj každý Udělal jsem kontrolu na odkaz někdo vyslán, ale je používán s PIC16F877 ne ten mám PIC16F877A. zkusím se zeptat, elektronický obchod za 877, ale odpověď je, že to je již zastaralá. i kontrola s mikročipem listu je to stejné jen rychlost je rychlejší. tak někdo použít 16f877a místo 16F877 je to ok

Nokia 3310: (ne AT příkazů), http://www.embedtronics.com/nokia/fbus.html Mám problém s siemes, nemohu najít příkaz k zapnutí modemu. Když modem je mimo sériový port nefunguje, ale nokia díla a tento příkaz AT! U některých typů je nutné zapnout / vypnout telefon mikro program.How můžeme udělat pro společnost Siemens?

[Quote = 7rots51] Nokia 3310: (ne AT příkazů), h ** p: / / www.embedtronics.com / nokia / fbus.html mám problém s siemes, nemohu najít příkaz k zapnutí modemu. Když modem je mimo sériový port nefunguje, ale nokia díla a tento příkaz AT! U některých typů je nutné zapnout / vypnout telefon mikro program.How můžeme udělat pro společnost Siemens? [/Quote] To není možné na Siemens (a mnoho dalších) pro zapnutí telefonu softwaru můžete pouze zapnout ho, není to hloupé? s pozdravem

Můžete to udělat s Trium Mars, i když nevím, co je příkaz AT za to, ale modem AT uvnitř Telefon je napájen když v nabíjení-stát s při vypnutém telefonu.

Vážení, Vy všichni můžete, poraďte se se mnou o GSM modul a může vyvíjet aplikace nad ním, protože jsem ve společnosti, která je autorizovaným distributorem GSM modulu s názvem SIMCOM.You, můžete mě kontaktovat na můj e-mail vikas.c @ excelpoint. com , pokud děláte práci v severní Indii a východní Indie.

Ahoj. Zkontrolujte prosím, zda obvodní Sklep Magazine (2002 září 146) na str. 20 s tématem "Control System Na GSM". A, můžete si stáhnout zdrojový kód na ftp.circuitcellar.com/pub/Circuit_Cellar/2002/146 Podívejte se.

Jak název souboru?
Omlouváme se, stránka článku je 18 let. Téma "Office Supervisor" - Kontrola na základě SMS zdrojový kód na server FTP je 146 Slavatů.

ftp.circuitcellar.com/pub/Circuit_Cellar/2002/146 nefunguje

PROSÍM HELP ME jsem CONNECTE PIC16F877 s GSM modulem Siemens MC45, ALE JAK PROGRAMIN jsem sériové spojení PIC16F877 s GSM modulem Siemens mc45 ale, jak se můj program pic a já neměl na commande pro můj modul můžete mi pomoci děkuji

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back