PIC18F2550 a PC software?

B

Big_Nige

Guest
Rozhodl jsem se udělat skok do VIC! Koupil jsem Willem PIC programátor a několik PIC18F2550 IO, plus nějaké další kousky. Teď potřebuji nějaký software. Mám málo zkušeností, Java, Pascal, Assembler a Z80 (dávno). Co se doporučuje pro programování tohoto PIC? Četl jsem něco o JAL, ale nejsem si jistý, jestli existují nějaké 18F2550 knihovny k dispozici. Pro straně PC, je Visual Basic 2008 Express Edition OK?

Proč nepoužíváte kříže assembleru a překladače, jako MPLAB a CCS. Microchip nabízí volně C kompilátor pro PIC18 série. Zde si můžete stáhnout z těchto nástrojů je to internetové stránky www.microchip.com , tam jsou jiné třetí straně dodavatelů i pro toto. [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 2 minutách: [/color] [/size] Stačí udělat HEX soubory z software k dispozici od Microchip a nahrát je do IO přes programátor, také nemusíte programátor pro každý správce, jsou regulátory s programování v obvodu (ISP) funkce, tímto způsobem, nepotřebujete programmer.I si PIC18F2550 to má ISP, stačí podívat na to v manuálu.

Ahoj, PIC18F2550 má In-Circuit-programování schopnosti. Tento program vám umožní si PIC ve svém obvodu. Nemusíte se odstranit ze svého obvodu desky a zapojte jej do programátor nebo debugger. Tam je další rys volal bootloading, která je také podporována, že PIC a mnoho dalších: načíst v PIC program nazvaný "zavaděče". Poté, které můžete použít jednoduchý USB připojení k programu své PIC bez potřeby programátora. S pozdravem Kabanga

[Quote = Kabanga] Ahoj, PIC18F2550 má In-Circuit-programovací schopnosti ....[/quote] Ano, ale já hledám radu na programování software - jako IDE.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back