PIC18F4550 Firmware a ovladače příklady?

M

McSnoop

Guest
Ahoj Společenství, našel jsem spoustu věcí v celém širokém internetu, o PIC18F4550. Spousta příkladů FW, rámců a aplikací uživatelského režimu. Než kde jsou rozdíly mezi HID FW a non-HID? Ale když jsem hledat příklady KMDF pro PIC18F4550 výsledky jsou nulové. Většina kódy jsou bez komentáře. = (Copak někdo vědět, návody, nebo strany, kde bych mohl najít věci, které pro V tuto chvíli jsem se postavit ovladač KMDF, který pracuje na virtuální zařízení Dalším krokem je dát mu USB funkčnost Cíl:?.. Řidiče by měla anketa zařízení, pokud je. Řidič dostane Pakages, měl by to dát jim na hardware LED bliká a je stisknuto tlačítko odpověď by měla být generovány, který se vrátil jeden z následujících hlasováních Dalším cílem: Tlačítko Tisk by měl být zavřený BTN lisované -> na BTN... lisované příště. -> To je mimo jednodušší cíl jako první, takže tento cames později jde McSnoop

Ahoj, pro zařízení HID nemusíte instalovat ovladače vaše vlastní. Je již k dispozici v systému Windows. Další věc se HID zařízení je, že data transfert rychlost je max 64 KB / s. Pokud se, že rychlost odpovídá vašim potřeba pak ji můžete použít. Pokud potřebujete vyšší rychlost transfert, budete možná muset zkusit obecný zvyk řidič Microchip (Transfer je asi 1MB / s) Tato vazba je také zajímavé: www.lvr.com S pozdravem Kabanga

Ahoj Kabanga, rychlost není zajímavá, protože tam není tolik informací na dopravu. Účel testování, jako jsou: Ping-pong ovladače KMDF je nutné, protože řidič musí komunikovat s BusDriver testy. Jan Axelson boku Já už mám v mých oblíbených, ale také použít jenom ze Řidiči bez vlastního písemného jeden. jde McSnoop

Vaše výše uvedenou otázku se většinou vztahují ke konceptu USB zařízení tříd a různých typů přenosu. USB2.0 hlavní spec a specifikace zařízení třídy jsou na prvním místě hledat, dle mého názoru. Pokud jde o HID, to je často používáno pro aktuální non-aplikace HID z důvodu snadné rozhraní ovladače. Zřejmě to není v případě aplikace, takže možná budete chtít jít na uživatelem definované místo typ zařízení.

Ahoj Kabanga, To není zajímavé, protože projekt nabízí uzavřené ovladače. C + + API není užitečné, protože práce na straně KernelMode. Nikdy jsem našel návod, diskusní témata, nebo témata, jako je FAQ pro vývoj USB FW a ovladačů v detailu. = (Jsem našel spoustu strany s informacemi, ale většinou osoby vyvinout FW, nebo použijte výrobu FW s HID nebo jiné rozhraní. = (Jde McSnoop

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back